Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva objava

Ella Dvornik shrvana smrću djevojčice u Klaićevoj: 'Srce mi puca dok gledam ovo nevino lice'

Ella Dvornik
Foto: Facebook/TS Auris
1/5
05.04.2021.
u 09:37

Pred Klaićevom bolnicom brojni građani pale svijeće i ostavljaju igračke za preminulu djevojčicu, a zgroženi stravičnim činom bili su i brojni poznati Hrvati. Svoju tugu nije krila ni Ella Dvornik koja se od djevojčice oprostila emotivnom objavom na Instagramu.

Slučaj dvoipolgodišnje djevojčice koja je jučer preminula u Klaićevoj bolnici šokirao je i shrvao mnoge. Pred Klaićevom bolnicom brojni građani pale svijeće i ostavljaju igračke za preminulu djevojčicu, a zgroženi stravičnim činom bili su i brojni poznati Hrvati. Svoju tugu nije krila ni Ella Dvornik koja se od djevojčice oprostila emotivnom objavom na Instagramu.

"Srce mi puca dok gledam ovo nevino lice. Kao da gledam svoje vlastito dijete. Kao da sam je i ja na neki način izdala, ako ništa zato što kod mene ima mjesta i u kući i u srcu", napisala je Ella.

"Imala bi i različite čarape i jeli bi špagete rukama. I ljudi bi nam govorili kako smo neuredni i nekulturni, ali ljubavi i smijeha nikad ne bi falilo. Nisi zaslužila ovo, djevojčice mala. Ne na ovakav način i ne sada. Tvoje malo srce više ne kuca u tvojem tijelu, ali kuca u svima nama i nadam se da se više ni jedno neće ugasiti ovako", zaključila je blogerica koja je i sama majka dviju djevojčica - trogodišnje Balie Dee te jednogodišnje Lumi Wren.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 O tragičnoj smrti djevojčice oglasili su se ranije i drugi poznati Hrvati. -  Počivala u miru, malena, a vi u Vladi ne dozvolite da smrt ove male nedužne djevojčice bude samo statistika. Zaštitite djecu i zaustavite nasilje u obitelji svim sredstvima! - napisao je Hamed Bangoura na svojem Twitteru.

- Zna se točno tko je zakazao. Točno se zna. Redom i poimence! Nećemo im olakšati preuzimanjem krivice. Nadam se da je našla svoj mir - ustvrdila je na Facebooku glumica Nataša Janjić Medančić. - Počivala u miru anđele dragi - napisala je na Instagramu Lucija Lugomer.

- Za roditelje će se tamo već netko pobrinuti da dobiju što zaslužuju jer čak i najgori kriminalci ne ostaju imuni na ovo, a što će biti s troje djece koja ostaju iza njih? Gdje su sad sve spodobe Hoda za život i pravobranitelji/ce života i djece? Hoće li oni nešto poduzeti? Gdje su sad pametnjakovići koji misle da imaju pravo u ime napuštene djece odlučivati da na primjer gej parovi nisu obitelj? Ovo je bila obitelj? Muškarac i žena koji su se vjenčali i zbog toga im je vraćeno dijete kojeg su se odrekli da bi se mjesecima iživljavali i na kraju šakama razbili glavu vlastitom djetetu od 2.5 godine? Gdje su prava udomitelja na dijete ako su ga ovi psihopati ostavili?", poručila je Lana Jurčević, kći bivšeg nogometaša Nikole Jurčevića putem storyja na svom Instagramu.

- Zbog ovog nesretnog djeteta morali bismo tugovati u tišini. Mnoge riječi vrijeđaju i bole, potpuno nemoćne i nevažne riječi. Za curicu malenu, nesretnu, nevinu, sve prekasno - ustvrdila je na Twitteru bivša premijerka Jadranka Kosor.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 10

WW
wwwcro
10:36 05.04.2021.

Sada se vidi koliko su jadni i na šta su sve spremni upravo ovi koji zarađuju “Lajkovima” na internetu. Stidite se svi vi koji sebe nazivate influenceri. Sramota ste za cijelo društvo.

BF
bf23
10:15 05.04.2021.

A meni se srce slama kada kojekakve "influencerice" koriste ovakve tragedije za svoju samopromociju..

JO
Jose Oklahoma
10:03 05.04.2021.

Oduvijek su ovakve situacije prilika za licemjere da izbiju u prvi plan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije