Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im dosta

Ovo su najpoznatiji reality 'ponavljači': Zbog pet minuta slave oni u poznate showove stižu više puta

Foto: RTL
1/9
04.04.2021.
u 22:00

Dok su jedni vjerni formatu u kojem su se prvi put pojavili i svoju sreću nastoje okušati u više navrata u istoj emisiji, drugi se pak vole okušati u novim izazovima i emisijama.

Zabavna kulinarska emisija "Večera za 5 na selu" vratila se na male ekrane, a u novoj, 13. sezoni svoje će kulinarske sposobnosti pokazati neka već dobro poznata lica. Popularnost TV showova posljednjih je godina toliko porasla da se neki od natjecatelja zbog svojih pet minuta slave, ali i dobre zabave nerijetko prijavljuju i više puta. Dok su jedni vjerni formatu u kojem su se prvi put pojavili i svoju sreću nastoje okušati u više navrata u istoj emisiji, drugi se pak vole okušati u novim izazovima. Slasne delicije u svom će domu tako pripremati bivši natjecatelji "Big Brothera", emisije "Ljubav je na selu", "Tri, dva, jedan - kuhaj!" i "Hrvatska traži zvijezdu". Svoje goste u osječkom tjednu dočekat će veliki zavodnik, farmer Jovan Karapandža, koji je u showu "Ljubav je na selu" šarmirao sve kandidatkinje, a sad će svojim specijalitetima pokušati šarmirati i svoje goste na večeri.

Foto: RTL/Screenshot

- Prijatelji su me malo nagovarali da se prijavim, a kako volim dobru zabavu i druženje, objeručke sam to prihvatio. Očekujem zanimljive i opuštene goste kojima će se svidjeti sve što im pripremim za večeru. Želim da se dobro najedemo i još bolje zabavimo - kazao je Jovan i istaknuo da će svoje goste počastiti proizvodima sa svog OPG-a. - I inače koristim sve proizvode s našeg OPG-a - sve što mi bude potrebno za večeru dolazi s moje farme - kaže Jovan.

Različiti formati
Osim njega, u kuhanju za četiri stranca u riječkom tjednu okušat će se i sudionica reality showa "Big Brother" Nikita Dajčer. Goste će pokušati osvojiti modernijim jelima, a za njih priprema i jedno posebno iznenađenje. - Volim provoditi vrijeme u kuhinji kao što volim i jesti. Od hrane volim pripremati zaista sve, ali ako baš moram odabrati što najviše volim pripremati, rekla bih da su to raznorazne maneštre i salate - kaže Riječanka, koja se već jednom okušala u ovoj emisiji, i to vrlo uspješno. Iza nje je već jedna pobjeda u "Večeri za 5", a nada li se i ovog puta istom scenariju? - Uvijek se nadaš pobjedi u čemu god se natječeš, ali u "Večeri za 5" ponajprije je cilj fino pojesti, steći novo kulinarsko iskustvo i upoznati nove ljude - odgovara Nikita.

Foto: RTL/Screenshot

Uz njih, gledatelji će u zadarskom tjednu "Večere za 5 na selu" imati priliku vidjeti čak dva poznata lica - simpatične Zadranke Maricu Krstić iz pete te Ivanu Nemarić iz šeste sezone showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" A osim navedenih kandidatkinja, u Zadru i okolici kuhat će još jedan svima dobro poznat mladić - pjevač Duje Stanišić. Iako je Duje po zanimanju kuhar, život ga je odveo u sasvim drugom smjeru te se od mladosti bavi glazbom i pjevanjem. Sudjelovao je u RTL-ovu glazbenom showu "Hrvatska traži zvijezdu", gdje je stigao do finala, a nakon toga posvetio se opernom i klapskom pjevanju. Duje će se sad opet primiti kuhače, a stoji li mu bolje nego mikrofon, pokazat će komentari i ocjene njegovih protukandidata. Uz njih status reality povratnika izborili su i brojni drugi.

Foto: RTL/Screenshot

Jedan od njih je i Tin Mlivić. Kontroverzna mlada reality zvijezda koja se javnosti predstavila u neuspjelom showu "Anno", potom i u onom kulinarskom "Tri, dva, jedan - kuhaj!", a sudjelovao je i u jednom srpskom realityju. Jednom je rekao da su mu realityji samo odskočna daska za karijeru koju, doduše, još uvijek nije uspio izgraditi.

Foto: RTL/Screenshot

S druge strane Marijana Črlenec, Ines Petrić i Martina Serdar redom su djevojke koje su svoju ljubavnu sreću pokušale pronaći u showu "Ljubav je na selu". Marijane Črlenec gledatelji se mogu prisjetiti iz međunarodne sezone emisije, kada je bila jedna od kandidatkinja Srećka Ponjavice iz Kanade. Međutim, iako je došla k Srećku, Marijana se zbližila s australskim farmerom Jackom Vukojom. No kako joj ni taj odnos nije upalio, odlučila se prijaviti u još jednu sezonu showa te ostala jedina kandidatkinja Hakije Špage, farmera iz Konjica, a iako se činilo da se napokon zaljubila te da njih dvoje čeka zajednički život, Marijani ni ova sezona popularnog showa nije donijela ljubav.

Foto: RTL/Screenshot

Ines Petrić peti je put došla tražiti srodnu dušu u show "Ljubav je na selu" i po tome je apsolutna rekorderka. Prvi se put pojavila 2015. godine kada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. Njezin odabranik bio je Jack Vukoja, a nakon što nije otputovala u Australiju, u posljednjoj sezoni odlučila je okušati sreću kod Hakije, no ni to joj nije upalilo te je Ines prva ispala.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell

Osebujni kandidati
Poput Marijane, Martina se u pretprošloj sezoni borila za Srećka, no on očito nije bio farmer za nju pa je prošle godine pisala godinu dana mlađem Josipu Tratnjaku. Dvadesetdvogodišnja studentica u pauzi između dvije sezone pojavila se i u showu "Ženim sina". Premda je Martina ta koju je naposljetku Bruno Filipović izabrao, kući je ipak otišla bez prstena. Još jedna "povratnica" je i osebujna umjetnica Dan Phillip, koju gledatelji zasigurno ne poznaju pod ovim imenom. Naime, obožavatelji emisije "Ljubav je na selu" poznaju je pod pseudonimom Vita Maslačak, a za najnoviju sezonu showa, koja se trenutačno prikazuje, ipak je odabrala, kako je sama rekla, nadograđeni Vitin alter-ego, Ivanku Milutinović. Međutim, Dan se pojavila i u još jednoj emisiji RTL-ove produkcije, u "Shopping kraljici", naravno, pod potpuno drugim imenom - Željka K. Esperanza.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije