Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opušteno druženje uz pivu

Ella Dvornik prisjetila se djetinjstva s Frankom Batelić

Foto: Instagram
1/4
22.05.2021.
u 19:00

- Tko bi rekao tih davnih dana na skijanju u Austriji da će one dvije curice danas piti zajedno – napisala je Franka, dok je Ella dodala da je bilo „suđeno“.

Da se suprotnosti privlače, potvrdila je i influencerica Ella Dvornik novom fotografijom na Instagramu na kojoj se nalazi u društvu pjevačice Franke Batelić, za koju je kazala da su zapravo sličnije nego što se čini.

- Ova žena, ma to je divno. Franka, uvijek zadovoljstvo biti u društvu takvih kao što si ti – napisala je Ella uz objavu. Javila se i Franka koja je podsjetila na njihovo skijanje u djetinjstvu, čime je potvrdila da se s Ellom poznaje od malih nogu.

- Tko bi rekao tih davnih dana na skijanju u Austriji da će one dvije curice danas piti zajedno – napisala je Franka, dok je Ella dodala da je bilo „suđeno“.

Nakon Elline objave, i Franka je na storyju na Instagramu objavila njihovu fotografiju sa skijanja u Austriji, na kojoj su obje bile djevojčice, i šaljivo dodala da se radi o „skijanju prije koju godinicu“.

Njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se influencerica i pjevačica smiju i piju pivu, komentirale su i druge poznate osobe poput voditeljice Marijane Batinić i glazbenice i voditeljice Ide Prester, ali i drugi pratitelji.

- Još vas povezuje čarobna predivna Istra – kazala je jedna pratiteljica aludirajući na skoru Ellinu selidbu i Frankino rodno mjesto, Rabac kraj Labina.

Ella Dvornik sa svojom obitelji odlazi iz Zagreba u Istru, gdje su kupili kuću, a sa svojim pratiteljima redovito dijeli detalje selidbe. Otkrila je tako da joj je ovo treća selidba otkad se vratila u Hrvatsku, ali i da je emotivna zbog odlaska iz kuće, u kojoj su njezine kćeri napravile prve korake, i Zagreba.

- Možda me boli činjenica da mijenjam prebivalište iz Zagreba. Mjesto gdje sam se rodila, odrasla i provela cijeli život – podijelila je na Instagramu.

– Znam da ću dolaziti u Zagreb svaki tjedan, i da sam živjela u drugim državama i gradovima, ali nekako znam da je ovo sad za stalno i dugotrajno – zaključila je.

VIDEO Hrvati protestiraju zbog Albininog ispadanja s Eurosonga


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije