Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu oduševljeni

Nizozemci ne štede grupu Hurricane: 'Srbija nudi puno botoksa i silikona'

Foto: Profimedia
1/6
22.05.2021.
u 13:26

Ipak, nisu oduševile sve, već ih je prozvala pjevačica Karin Bloemen koja je kazala kako 'Srbija nudi puno silikona'

Pjevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević članice su grupe Hurricane koje će se večeras natjecati u finalu izbora za pjesmu Eurovizije. Atraktivne Srpkinje energičnim su nastupom oduševile mnoge, što dokazuje i činjenica da je njihov video u samo devet sati nakon što je objavljen pregledalo više od milijun ljudi.

Ipak, nisu oduševile sve, već ih je prozvala pjevačica Karin Bloemen koja je kazala kako 'Srbija nudi puno botoksa i silikona' Na to se osvrnula i pjevačica Katarina Ostojić Kaya koja je na Instagramu objavila punu podršku 'Uragankama' nakon tih komentara.

- Pročitala sam negdje da tamo neki ljudi iz nizozemskog showbizza pričaju da 'Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona' aludirajući na naše predstavnice. Kao netko tko već dugi niz godina živi u Belgiji, moram reći da oni jesu sigurno 'zgranuti i šokirani' kad vide upadljivu i neospornu ljepotu i glamur - napisala je Kaya i nastavila:

Foto: Hrvatski hrvački savez

- U tom, a i u mnogim drugim dijelovima Europe, žene sve manje liče na žene, izgledaju neprirodno i ne ustručavaju se drugu ženu nazvati ku*vom jer nosi visoke štikle

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar argus1000
argus1000
13:54 22.05.2021.

Koliko su pune plastike, kad budu umrle, ne pokapaju se nego recikliraju.

GO
GorenjeHiSense
14:32 22.05.2021.

Hrvatske zene su pristojne, prirodne i za razliku od drugih bogubojazne, poštene!...i najvažneje: NAJLIPSE!!

ZA
zagabria5
15:18 22.05.2021.

Tipična velikosrpkinja 'jedva čeka da njena zemlja bude moćnija od njih'. Tako je i Arkan po mitinzima u krajini govorio da idu do Berlina. Nezajažljiva je ta želja Srbije da osvoji sve oko sebe i nametne im svoj primitivizam. Dakle žena živi u Belgiji ali i dalje hrpu botoksa vidi kao 'upadljivu i neospornu ljepotu'. Jede europski kruh ali 'jedva čeka da ih osvoji'. Nema njima pomoći, samo neka se drže svoje strane i maštaju što god žele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije