Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list i Hrvatske šume

Klikni i posadi stablo: Prvi dan akciji se priključilo više od 2000 ljudi

U Kanfanaru organizirana sadnja stabala ginka povodom Svjetskog dana okoliša
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/2
19.07.2023.
u 08:10

Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo zasaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo posađeno.

Brojne su prednosti koje stabla imaju za okoliš i ljude – potiču bio raznolikost, smanjuju temperaturu, pročišćavaju zrak… ukratko, sadnja stabala jedna je od glavnih rješenja kada je riječ o klimatskim promjenama.

Svjesni potrebe za promjenom, Večernji list i Hrvatske šume krenuli su u akciju sadnje stabala jer upravi je to jedan mali korak; koji pojedinci mogu napraviti za zeleniju budućnost. Poslovica kamen po kamen – palača, drvo po drvo – nova šuma ozbiljno je shvaćena se već prvog dana u akciju uključilo više od 2000 ljudi.

Ako se još niste pridružili akciji Budi i ti dio Rezolucija Zemlja, pravo je vrijeme! Kako? Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo zasaditi jedno stablo i poslati vam dokument
s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo zasađeno.

Borba protiv klimatskih promjena i zaštita okoliša nikada nisu bili važniji. Postanite dio promjene i pomozite nam učiniti našu zemlju ljepšom i zelenijom. Pozovite prijatelje, obitelj, kolege i susjede jer i mali koraci čine veliku razliku. postanite dio promjena kako bi naša
Zemlja bila barem malo čišća, ljepša i zelenija!

POVEZANI ČLANCI:

Jedan klik dovoljan je da zajedno stvorimo novu šumu!

Foto: VL

Komentara 1

LA
lajh1985
21:49 20.07.2023.

zasto ne bi vi posadili drvo bez da mi moramo ispunjavat obrazce i klikat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije