Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan klik je dovoljan

Nina Badrić, Ella Dvornik, Matija Cvek, Andrej Kramarić pridružili se akciji Rezolucija Zemlja

U Kanfanaru organizirana sadnja stabala ginka povodom Svjetskog dana okoliša
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/4
24.07.2023.
u 09:50

Posjetite web-stranicu https://rezolucijazemlja.hr/ i ispunite obrazac, a mi ćemo zauzvrat posaditi stablo za sve koji ga ispune. Na e-mail će vam stići potvrda i lokacija na kojoj je stablo zasađeno.

Biti dio akcije koja se bori protiv klimatskih promjena i zagađenja nikada nije bilo lakše. Potreban je samo jedan klik da biste pridonijeli promjeni i zazelenili Lijepu Našu.

Pridružite se akciji Rezolucija Zemlja i jednim klikom posadite stablo kako biste i vi bili dio ovog pokreta za zaštitu okoliša! Napravite izbor za šume, prirodu i ljude te osigurajte bolju i zeleniju budućnost.

– Sretna sam što sam dio ove akcije. Svaka je sadnja korak prema zelenijoj budućnosti, a dio promjena možete biti i vi – rekla je Ella Dvornik, blogerica i influencerica.

Zajedništvom i suradnjom možemo očuvati okoliš i napraviti vidljive promjenu u svijetu. Potaknite svoje prijatelje i obitelj da nam se pridruže u ovom projektu. Posjetite web-stranicu https://rezolucijazemlja.hr/ i ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi stablo za sve koji ga ispune. Na e-mail će vam stići potvrda i lokacija na kojoj je stablo zasađeno.

POVEZANI ČLANCI:

– Sudjelovanje u ovoj akciji bio je predivan način da dam svoj doprinos zaštiti okoliša. Hvala Večernjem listu što promiče ovakve inicijative i što podiže svijest o važnosti očuvanja prirode – kaže pjevač Matija Cvek.

Ambasadorica Rezolucije Zemlja, modna dizajnerica i osnivačica Brenda Krie Design također je komentirala: – Od samog početka dio sam Rezolucije Zemlja Večernjeg lista, koji je pokrenuo toliko dobrih projekata i inicijativa za naš planet. I dalje koračamo zajedno, rame uz rame, podržavajući jedni druge – rekla je Kristina Burja.

Gubitak i oštećenje šuma uzrok je oko 10 posto globalnog zatopljenja. Jedan od načina da se borimo protiv klimatske krize je zaustavljanje krčenja šuma i sadnja novih stabala. Sada više nego ikada moramo zaštititi šume i posaditi nove. Borba protiv klimatskih promjena i zaštita okoliša nikada nisu bili važniji. Postanite dio promjene i pomozite nam učiniti našu zemlju ljepšom i zelenijom.

– Svako posađeno stablo korak je prema očuvanju našeg planeta. Pozivam sve da podrže ovaj projekt i pokažu brigu za buduće generacije – dodala je pjevačica Nina Badrić.

Ako se još niste pridružili akciji Budi i ti dio Rezolucija Zemlja, pravo je vrijeme! Kako? Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo zasaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo zasađeno.

Više zelenih tema pronađite na Rezolucija Zemlja!

Foto: VL

Komentara 2

KN
Knez
09:47 03.08.2023.

U mojem kraju se sigurno više od 20 godina sade stabla, od ekoloških društava, šumarije, školskih grupa, umirovljenika i raznih udruga i to je postalo toliko normalno da se medijski ne prati. Očito da mora ručice uprljati neka blogerica i influencerica.

SK
skupiduša
21:18 01.08.2023.

Prije nije bilo takvih akcija u kojima bi se pojedinci isticali, ali se svake godine pošumljavalo, škole su organizirale akcije pošumljavanja i čišćenja biljaka, sakupljanje žira i bukvice. Vidi se kako sada država gospodari šumom. Svakodnevno teretnim kamionima izvoze stoljetnom blago razvalivši i šumske i poljske putove, kao i asfaltne ceste, posebno seoske. I sada se mi dičimo "velikim" akcijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije