Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stara fotografija

Ella Dvornik pokazala kako je Charles izgledao prije sijede kose i aparatića za zube

Foto: Instagram
1/9
15.06.2020.
u 13:36

Prisjetila se Ella tako početka veze sa suprugom Charlesom Pearceom, ali i njihova života u Londonu.

Ella Dvornik poznata je po tome da s obožavateljima iz dana u dan dijeli trenutke iz svakodnevice. Ovih se dana pak odlučila prisjetiti nekih prošlih vremena i prekopati stare uspomene. Prisjetila se Ella tako početka veze sa suprugom Charlesom Pearceom, ali i njihova života u Londonu. Blogerica je na svom Instagramu objavila i fotografiju iz Charlesovih mlađih dana.

1/9

"Kopam stare slike di smo bili mršaviji i mlađi", našalila se Ella na Instagram Storyju. Pokazala je i kako je Charles izgledao "prije sijede kose i aparatića za zube".

Foto: Instagram screenshot

Zatim kako je izgledalo njegovo upoznavanje s njezinom mamom Danijelom, ali i kako ju je znao iznenaditi cvijećem "na nebitne datume".

Foto: Instagram screenshot

Otkrila je i zanimljivost o kvartu u kojem je živjela u Londonu. – U Londonu sam živjela mrvicu dalje od hrvatske ambasade. Btw hrvatska ambasada u Londonu je u jednom od najskupljih kvartova. Strah me pitati koliki im je najam – napisala je Ella.

Foto: Instagram screenshot

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PS
Promašeni_Slučaj
15:11 15.06.2020.

Vicem protiv žutila: Svađaju se dvije djevojke u teretani. Prva će: Zašto si spavala s mojim trenerom? - druga. Htjela sam provjeriti je li bolji od mojeg trenera! - prva. Pa mogla si jednostavno mene pitati!

AD
adminka
19:49 15.06.2020.

Englez je čekal da dođe u Hrvatsku da si zravna zube? Ej Ella jel ti mužu ili mami treba još koja proteza da te masovno poklikamo da skupite kintu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije