Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ FUNKA

Ella Dvornik podijelila obiteljski video iz 1994. u kojem je Dino najavljivao velike planove

Dvornikovi
Foto: HRT/Screenshot
1/4
23.01.2020.
u 21:17

- Otvaram najbolji klub. Zvat će se Libido. To otvaram sa svojim psihijatrom. Znam da sam ispušio - kazao je Dino, i dodao da će njegov klub biti ono što je početkom 80-ih u Splitu bio Shakespeare - mjesto gdje će se puštati najmodernija glazba.

Ella Dvornik podijelila je na Facebooku HRT-ov video iz 1994. godine u kojem je prikazan djelić života njene obitelji. Mama Danijela spremala je doručak u 15 sati Dinu koji se tek probudio nakon naporne noći na gaži.  Dok je Dino jeo omlet sa sirom i gljivama, vesela Ella igrala se mikrofonom.

- Otvaram najbolji klub. Zvat će se Libido. To otvaram sa svojim psihijatrom. Znam da sam ispušio - kazao je Dino, i dodao da će njegov klub biti ono što je početkom 80-ih u Splitu bio Shakespeare - mjesto gdje će se puštati najmodernija glazba. Klub je doista i proradio 1996. u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu, no nije dobro poslovao pa je zatvoren već nakon godinu dana. 

Zanimljivo je i kako je kralj funka tada najavio da priprema ploču pod imenom "Hrvatski preporod 2". Ne znamo što se dogodilo s tom pločom, budući da je idući album Dino Dvornik izdao 1997. godine. Zvao se "Enfant terrible", a osim megahita "Afrika" na njemu se i našla pjesma "Libido". 

 

Ključne riječi

Komentara 1

HH
Hrvoje Hrk !!
21:54 23.01.2020.

E da je bio pametan još je mogo bit živ i mozda bi i otvorio taj klub, ali Nee , ajmo se rokat sa svim i svačim i kad uđeš u neke godine mozak ti je zvakumiran i onda ajmo kemijat sa koktel tabletama ,što više u čvalje da mogu zaspat i onda njih par previše i La pa papa !! i sad ekipa tuguje i žale za njim ko da je nesretno poginuo ili da ga je netko ubio a lik je sam sebe ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije