Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCERICA

Ella Dvornik otkrila kako pronalazi vrijeme za sebe: Ovim trikom dobijem dva sata

Foto: Instagram
1/9
27.04.2021.
u 08:00

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (30) na svom je TikTok profilu otkrila kako pronalazi vremena za sebe uza sve zadatke koje ima kao mama.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (30) na svom je TikTok profilu otkrila kako pronalazi vrijeme za sebe uza sve zadatke koje ima kao mama. Naime, influencerica je na ovoj društvenoj mreži podijelila dva kratka videa u kojima objašnjava kako to uspijeva učiniti.

U prvom videu objavljenom jučer objasnila je kako se koristi odlaskom u kupnju da bi imala dodatno vrijeme za sebe. Video prikazuje kako svom suprugu govori kamo ide. „Hej dragi, idem do dućana kupiti hranu. Dođem za dva sata!“ stoji u videu. Nakon toga ona se nasmije, a na ekranu se prikaže objašnjenje da je ona već sve namirnice naručila u web-trgovini i da ih treba samo podići. „Ella se koristi trikovima da dobije ekstra dva sata za sebe“, objašnjava influencerica u videu.

Sljedeći video, koji je također objavljen jučer, ima sličnu poruku. On prikazuje kako influencerica ulazi u prostoriju i govori da se ide spremiti te da će biti gotova za 45 minuta. Zatim se prikaže isti onaj njezin osmijeh. „Ella je lažljivica. Ella se spremi za pet minuta“, objašnjava Dvornik-Pearce u objavi te dodaje da ostalih 40 minuta provede u kupaonici uživajući u čokoladnim slasticama koje je sakrila od svoje djece. Dodala je još da to radi tako da je nitko ne čuje. Dvornik-Pearce ove je videe podijelila i na svom Instagramu, gdje je prati više od 513.000 ljudi.

Također, influencerica je podijelila i TikTok videe u kojima ističe da sve mame piju puno kave te da su ovisne o ovom piću. Tu je i video o reakcijama mama kad vide da ona svojem djetetu priprema mliječnu formulu za dojenčad, kao i mnoge druge situacije iz života mama.

Podsjetimo, Dvornik-Pearce mama je dviju djevojčica Balie Dee (3) i Lumi Wren (1). Na svojim društvenim mrežama često objavljuje dogodovštine koje joj se događaju kao mami. Na TikToku, na kojem ima više od 81.000 pratitelja, objavljuje šale i zezancije na svakodnevni život i svoje postupke.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

Ključne riječi

Komentara 9

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:10 27.04.2021.

Dajte mičite to. Jel ona bolesna?

SA
sargu123
10:28 27.04.2021.

Evo nama dnevne doze lijeka protiv opstipacije.

AD
andrijasevic.davor
09:10 27.04.2021.

Ima li kraja ovim glupostima? "Sve mame piju puno kave." "Sakrije se u kupaonici pa 40 minuta jede čokoladne slatkiše što ih je sakrila od djece." Može li jadnije, beskorisnije, besmislenije? p.s. 513 000 pratitelja, kažeš? Duboko sam uvjeren da je broj 5 kupila, i da ne uopće postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije