Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ella Dvornik odbrusila hejterima nakon što su je napali zbog botoksa, evo što im je poručila

Novigrad: Ella Dvornik i David Skoko na konferenciji o zapošljavanju u hotelskom sektoru
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/7
22.06.2022.
u 19:57

Influencerica se nedavno odlučila na tretman botoksom, a komentari na taj njen potez ne prestaju ni nakon mjesec dana.

Influencerica Ella Dvornik (30) nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj je pokazala kako se u jednoj zagrebačkoj klinici odlučila na tretman botoksom. 

 - Bu bu bu botox je tabu, ja ga volim i micro botox je najjači kod @thebotoxking. Ono što mi je najnajbitnije je da imam i dalje prirodnu mimiku lica, a spriječim boranje koje bi kasnije “morala” (čitaj htjela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele naravno - napisala je Ella pokraj fotografije. Uslijedili su brojni komentari njenih pratitelja, koji su joj poručili kako je premlada za taj zahvat. 
Drugi obožavatelji su joj pružili podršku i odobravaju njezin potez. 

- Bravo draga Ella, radi ono kaj ti hoćeš i ne slušaj primitivce! Apsolutna podrška Ja se uredno botoksiram od moje 50. godine. Podržavam apsolutno sve što osnažuje žene, u bilo kojem pogledu. Kad me pitaju što će mi botoks, što će mi šminka na plaži, bazenu, u teretani imam samo jedan odgovor: Jer se tako JA bolje osjećam i ljepša sam si. Ma, kad mi sise padnu u podrum od podruma, otići ću i njih podignuti! Pa kad umrem, da stoje tako da pogrebnika bradavicom ubodem u oko! Eto toliko - napisali su pratitelji Elle Dvornik. 

Nakon što komentari nisu prestali skoro mjesec dana nakon zahvata Ellla je odlučila odgovoriti hejterima. 

 - Uživajte u životu žene. Trava je zelena tamo di ju zalijevate - poručila je influencerica. 

Podsjetimo, Ella je nedavno pokazala i kako je među prvima u Hrvatskoj uklonila tetovažu na leđima u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici uz pomoć Lumenis PiQo4 lasera.

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli subonosno 'da' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mistborn
Mistborn
20:28 22.06.2022.

Da ovisite o svojem znanju i talentima, pasli bi vi tu travu. No, druga su vremena i drugi pasu travu.

PO
poluprovokator
21:12 22.06.2022.

Jaka zena se isfura takva kakva je. Ovo je ko da prica o jakom muskarcu koji celavi pa nosi tupe. Odraz slabosti i komplexa koji ljece fizickim zahvatima a ne samopouzdanjem.

GE
geler203
20:41 22.06.2022.

Vicem protiv žutila: Došao sin kući i upita: Mama, jesam li ja downloadan? Nisi sine, ti si rođen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije