Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena blogerica

Ella Dvornik obratila se trudnoj Gigi Hadid: 'Ovo je jako okrutno, trebalo bi biti i nezakonito'

Foto: Instagram
1/6
01.05.2020.
u 12:03

- Objavljivanje takvih stvari trebalo bi biti nezakonito, a trudnoća bi se trebala tretirati kao medicinsko stanje - pisala je ogorčena Ella.

Nakon što je u medijima objavljena informacija da manekenka Gigi Hadid očekuje svoje prvo dijete sa Zaynom Malikom o svemu se na njezinom profilu oglasila i Ella Dvornik. Naša blogerica i influencerica nije krila razočarenje činjenicom da je vijest objavljena u medijima prije nego što je Gigi to sama otkrila.

1/9

- Mislim da je jako okrutno kako mediji oduzimaju objavu o trudnoći javnim osobama! To je tako osobna stvar i samo mama treba imati čast objaviti trudnoću kad bude spremna, kad je sigurna da je sve u redu i da je trudnoća zdrava. Objavljivanje takvih stvari trebalo bi biti nezakonito, a trudnoća bi se trebala tretirati kao medicinsko stanje. Svaka osoba treba imati pravo na radost da sama prva objavi tu vijest. Ne bi to trebali objaviti iz solidarnosti i poštovanja - napisala je Ella u komentaru ispod njezine objave i u kratkom roku prikupila stotine lajkova.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, vijest o trudnoći 25-godišnje manekenke prvi je objavio TMZ, a nedugo nakon što je informacija osvanula u medijima potvrdila ju je i Gigina majka Yolanda Hadid.

- Naravno da smo uzbuđeni! Ja posebno jer ću postati baka u rujnu, a svoju mamu sam izgubila nedavno. Ali ovo je ljepota života: jedna duša nas napusti, nova dođe. Blagoslovljeni smo-  izjavila je 56-godišnja Yolanda za RTL Boulevard.

Hadid je, kako piše TMZ, trudna 20 tjedana.

Što poznati rade u karanteni?

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar taqa
taqa
12:45 01.05.2020.

Ella, #ostanidomaiodjebi#. Misli svako da je tebi lako.

DU
Deleted user
14:14 01.05.2020.

ella je super za ignorirat u kvartovskom ducanu, nitko ju ne gleda a ona zvjera u ljude - da mi ju frend nije pokazao ne bi znao tko je ta bezveznjaca

Avatar Idler
Idler
13:20 01.05.2020.

Ono, obratila se Gigi, a ova zbunjena:"kaj nismo čistačici dali napojnicu?" 😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije