Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek iskrena

Ella Dvornik: Nije laž da sam narkomanka

Ella Dvornik
Foto: Pixsell
1/5
28.10.2018.
u 16:35

Napisala je kako su njena najveća droga heroji i heroine koje upoznaje svaki dan.

Ella Dvornik poznata je po tome što otvoreno u javnosti priča o svemu, o dobrim i lošim stvarima koje joj se događaju. Često komunicira s obožavateljima na društvenim mrežama, a njena zadnja objava pobudila je veliki interes.

Napisala je na ovoj društvenoj mreži kako su je u periodu dok je išla u školu, ali i kasnije često nazivali narkomankom. U objavi objašnjava zašto se može samo glasno nasmijati kad netko kaže da je narkomanka.

 

 

- Ima ona jedna riječ koja te uvijek prati od djetinjstva. Mene je pratila 'narkomanka' od osnovne škole. I nije laž da sam narkomanka. Moja najdraža droga su Heroine i Heroji koje upoznajem svakodnevno. Oni su moja najveća droga. Zato se i mogu smijati glasno kad mi netko kaže narkomanka, jer ni ne znaju kakve kemije sve u mozgu, sreća može proizvesti - napisala je Ella, a na fotografiji koju je objavila uz ovo imala je majicu s natpisom narkomanka.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
17:12 28.10.2018.

Pa dobro, VL, može li i jedan dan bez te kokoši? Što je ona učinila da bi itko trebao biti informiran o njenom beznačajnom životu? Diplomirala prva iz generacije? Objavila neko znanstveno otkriće? Napisala književno djelo? Pjesmu? Naslikala nešto? Tko je ta kokoš i je li dovoljno da ti je tata jednom pjevao i drogirao se da nas "novinari" svakodnevno o tome izvještavaju? Apage!!!

BL
Blabla
17:13 28.10.2018.

Sto ova traži reklamu u Hrvatskoj? Ne živili ona u Engleskoj? Sto je Englezi nisu prepoznali ? Pa takav talent nemoze promaknuti u Londonu.;)

MU
mulag
17:42 28.10.2018.

žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije