Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak posao

Ella Dvornik i zaručnik Charles objavili nevjerojatne planove za budućnost

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
27.10.2018.
u 18:40

Žene koje imaju iskustva s posvajanjem napisale su da je to užasno težak posao, no Ella se nije dala smesti, te je rekla kako ona i Charles mogu imati 100 svoje djece, ali baš žele uzeti nekoga kome trebaju.

Blogerica Ella Dvornik na Facebooku je otkrila kako razmišlja o tome da posvoji dijete.

Ova mlada majka pozvala je svoje pratitelje da joj ispričaju svoja iskustva o proceduri posvojenja u Hrvatskoj, a rekla je je kako ona i njezin zaručnik Charles aktivno razmišljaju o posvojenju djeteta.


Žene koje imaju iskustva s posvajanjem napisale su da je to užasno težak posao, no Ella se nije dala smesti, te je rekla kako ona i Charles mogu imati 100 svoje djece, ali baš žele uzeti nekoga kome trebaju.

- Djeca nemaju obitelji, žive u uvjetima 1000 puta gorim nego u nekim domovima, a oni otežavaju. Charles i ja smo pričali da bi rado, al bojim se te birokracije, - dodala je blogerica.

VIDEO Gdje su danas bivše dance zvijezde

Ključne riječi

Komentara 24

PL
@ploto@
19:04 27.10.2018.

A što ova vuicibatina radi u da treba pratiti njen privatni život u javnim medijima ? Da nije možda pobjedila na matematičkoj olimpijadi ili izmislila nekakvu tehničku inovaciju i dobila nagradu ? Naravno da nije jer je pitanje da li je uopće završila osnovnu školu.

DU
Deleted user
20:04 27.10.2018.

Čime nas je ona tako zadužila da ju moramo svaki čas gledati i čitati o njoj?

AC
accusator
20:46 27.10.2018.

Kaj je vec noc vjestica pa se ova nastracala ljubicasto.. influencerica, blogerica, straca i ljubicastih usta oslobodite nas novinarcici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije