Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima problem

Ella Dvornik na mukama: "Ne mogu disati, gnječim si mjehur"

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
20.10.2018.
u 12:03

Ella Dvornik sa svojim pratiteljima podijelila je još jednu zanimljivu anegdotu iz svog života.

Blogerica Ella Dvornik u posljednje vrijeme svako malo zaglibi s nekim problemom. Nedavno je svoje pratitelje zabrinula objavom fotografije na kojoj se vidi razbijen nos, a čini se da su se problemi nastavili. Ovog puta muke su joj zadale pretijesne traperice. 

'Nisam stigla oprati veš, i ostala sam bez traperica pa sam morala posegnuti za "kutijom odjeće u koju sam stala prije trudnoće". I morala sam akrobacije izvoditi da se uguram u neke traperice koje su btw i rastezljive. Sad, osim što ne mogu disati, gnječim si mjehur, i salo mi je otišlo toliko gore da izgleda kao da imam 4 sise', napisala je Ella na svom Facebooku uz hashtag #momsproblems.

Njezina objava nasmijala je mnogobrojne obožavatelje koji su u komentarima podržali mladu mamu i dali joj do znanja da nije jedina koja se nakon poroda bori s nekoliko kilograma viška. 

Pogledajte i kako je Ella Dvornik dobila ime. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Asterix
Asterix
13:20 20.10.2018.

Što je ova, koja je njezina svrha, koga ova zanima pratit će je na njenom privatnom profilu. Večernji, nemojte se spuštati ovako nisko.

DU
Deleted user
13:16 20.10.2018.

Od sramote, nema se tko ni potpisati pod ovo.

SO
sohnahoakasaa
14:31 20.10.2018.

Majko moja o čemu vi pišete. Nadam se da se većina ljudi osjeća glup gluplji najgluplji kaj smo pročitali ovaj članak. Molim nas da prestanemo čitati te gluposti pa 'ovi...' konačno nebuju imali za koga 'pisati'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije