Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

EKSKLUZIVNO Kojić reagirao na optužbe: 'Popović priča neistine, policiju sam zvao ja'

Iako gotovo i ne istupa u medijima Severinin suprug odlučio se suprotstaviti tvrdnjama Milana Popovića koji je sinoć za medije izjavio kako je incident isprovocirao upravo Igor.
18. listopada 2019. u 16:24 18 komentara 6825 prikaza
Foto: Miranda Cikotic, Davor Puklavec/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/9

Ne stišavaju se reakcije na jučerašnji istup pjevačice Severine Kojić. Nakon što je na press konferenciji povodom nadolazeće turneje splitska pjevačica iznijela optužbe na račun osnovne škole Matija Gubec u Zagrebu u kojoj, prema njezinim tvrdnjama, nisu htjeli predati sina Aleksandra njezinom suprugu Igoru Kojiću te su ga psihički fizički zlostavljali dva sata svoju stranu priče odlučio je iznijeti i sam Igor Kojić.

teški dani Severina o detaljima privatne drame: 'Dijete mi je u šoku, ne ide u školu, a oni siju strah i dalje'

Iako gotovo i ne istupa u medijima Severinin suprug odlučio se suprotstaviti tvrdnjama Milana Popovića koji je sinoć za medije izjavio kako je 'incident isprovocirao upravo Igor te da je sve pomno isplanirano kako bi se privukla pozornost i napravila senzacija uoči najavljene turneje 'The magic Tour'.

- Cijeli incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegova neprimjerena ponašanja - istaknuo je Popović.  Kojić je demantirao njegovu tvrdnju te istaknuo kako je poziv policiji uputio on sam i to nakon što je dijete bilo zaključano i maltretirano u učionici duže od dva sata.

 | Autor : Luka Stanzl/Pixsell Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

- Iako nemam naviku javno istupati, imam odgovornost prema svojoj obitelji javno reagirati na situaciju u kojoj je od jučer uključena moja obitelj i ja. Milan Popović priča neistine, naime ja sam došao po Aleksandra u petak, 11.10., u školu, što radim kada je god majka spriječena i to smatram sasvim normalnim stvarima u obiteljskom životu.

Nažalost, s g. Popovićem nema dogovora, jer dogovor je samo ono što on predloži, što dokazuje količina i broj postupaka koje je pokrenuo protiv moje obitelji.

nakon prozivke Oglasio se i Popović: 'Incident je isprovocirao Igor Kojić'

Milan Popović je opet slagao i rekao da je škola zvala policiju, što je neistina, policiju sam nazvao ja kada sam vidio da su učiteljice zaključale Aleksandra u učionici, u kojoj je boravio sam duže od 2 sata s dvije učiteljice, koje su maltretirale dijete.

Po naređenju ravnateljice OŠ Matije Gubec, gospođe Ljiljane Klinger, a po nalogu oca Milana Popovića, učiteljice nisu dozvoljavale da Aleksandar napusti školu dok otac ne da odobrenje, ne upitavši mene gdje je majka, koja je bila na putu ka školi. Jedino što su rekle jest da trebaju dozvolu oca pa se može zaključiti da je brižni otac žrtvovao vlastito dijete, koje je, ponavljam, bilo zaključano u učionici, ne bi li tako ostvario svoju želju da samo majka i nitko drugi, pa ni Aleksandrova baka, ne može doći po njega u
školu.

Severina TEŠKE OPTUŽBE Severina šokirala na presici: 'Sina su mi u osnovnoj školi zlostavljali fizički i psihički'

Je li moja supruga jedina žena u ovoj zemlji koja ne može poslati svoju mamu, sestru ili supruga po svoje dijete u školu?

I dalje ne razumijem što se promijenilo u stavu g. Popovića koji je nekoliko dana prije bio suglasan da pored majke i ja mogu doći po dijete poslije škole, a u petak obavijestio školu da nitko osim majke ne smije doći po Aleksandra u školu.

Što je najžalosnije od svega, ovu školu, kao i vrtić, moja supruga je morala izboriti sudskim putem jer otac ne razmišlja da svakom svojom isključivom odlukom najviše šteti Aleksandru - stoji u izjavi koju potpisuje Igor Kojić.

The Magic tour Severinu sljedeći mjesec očekuje mnogo bolova u mišićima

Podsjetimo, Severina je jučer istaknula kako njezin sedmogodišnji sin cijelu situaciju doživio vrlo traumatično. - Dijete ne želi ići u školu, učiteljice su ga vukle za ruku, ramena i trbuh i prijetile su mu da će dobiti batine te su vlastitim tijelom sprečavale izlazak iz učionice. Tek nakon dva i pol sata ravnateljica je dopustila da Igor uzme dijete – prepričala je Severina. Za komentar smo upitali i ravnateljicu Ljiljanu Klinger koja je tek kratko poručila kako slučaj ne želi komentirati jer je to u najboljem interesu djeteta.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
 • pelegrine:

  Dosta je maltretiranju hrvatske javnosti privatnim problemima gđe Kojić.Majčinstvo nije estrada i show business. Neka ne izigrava veliku majku.Samo pokazuje koliko je jadna kada na ovakav način zlorabi i manipulirao vlastitim djetetom. U ovom slučaju vjerujem da su institucije dobro ... prikaži još! odradili svoj posao. Jadno od jedne gđe Kojić

 • Avatar vlamaar
  vlamaar:

  Zao mi je djeteta, ali meni uopce nije jasno kako je doslo do toga da majka vodi skrb o njemu???

 • sargu123:

  Njoj više ni filmić ne bi pomogao, gotova je, za Vrapče spremna.