Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toscana

Edoardo pijan otkrije da je na grudima tetovirao Aurorino ime

toscana
Foto: PR FOTO
1/4
06.08.2014.
u 15:40

Zora nakon velikog slavlja. Edoardo se vraća nakon cijelonoćnog opijanja i otkrije da na grudima ima tetovirano Aurorino ime...

Zora nakon velikog slavlja. Edoardo se vraća nakon cijelonoćnog opijanja i otkrije da na grudima ima tetovirano Aurorino ime. Zaslijepljen bijesom i ljubavlju, odlazi Veronici i s njom sklapa tajni dogovor kako bi razdvojili Alessandra i Auroru. Edoardo predlaže Veronici da ponudi Alessandru posao u njezinu vinogradu.

Aurora je presretna i uzbuđena. Pokazuje baki i sestrama videokasetu koju je pronašla na tavanu, uvjerena je da je to dokaz da bi Amedeo Torre mogao biti njihov otac. No slijedi joj veliko razočaranje. Što se tiče njezinih sestara, to je samo njezina maštarija koja nema nikakvih osnova. Čak i baka, kada je Aurora pita, odlučno negira mogućnost da je Amedeo njezin otac. Kaže da ga jedva poznaje, no zapravo od svojih unuka skriva misterioznu tajnu koja ju povezuje s doktorom.

Foto: PR FOTO

>>Djetinjstvo mi je bilo teško, zato danas imam snažan osjećaj za obitelj i ljubav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije