Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Editorsi u zagrebačkom Aquariusu 18. travnja

editors
Foto: Danijel Lijović
1/2
08.02.2010.
u 16:15

U dijelu britanskog tiska prozivani su i drugim najboljim britanskim bendom desetljeća, nakon Arctic Monkeysa, a njihov zvuk uspoređuju s Interpolom i Joy Divisionom.

Britanski indie rock band Editors nastupit će u zagrebačkom Aquariusu 18. travnja. Editorsi su već svirali u Zagrebu, prošle su godine nastupili na T-Mobile INmusic festivalu, a sada će održati i prvi solo gig u Hrvatskoj.

Editorsi su jedan od niza uspješnih mladih britanskih bendova koji su već sa svojim prvim albumom 2005. "The Back Room" (nominiran za nagradu Mercury) ostvarili uspjehe i kod kritike i kod fanova.

Ubrzo su u dijelu britanskog tiska prozivani i drugim najboljim britanskim bendom desetljeća, nakon Arctic Monkeysa, a njihov zvuk uspoređuju s Interpolom i Joy Divisionom.

Dvije godine poslije izdali su drugi studijski album "An End Has A Start", koji je zaradio nominaciju za Brit Awards. "In This Light and on This Evening" posljednji je album Editorsa izdan 2009., koji je nedugo nakon izdavanja zasjeo na prvo mjesto britanske glazbene ljestvice.

Ovaj zanimljivi sastav iz Birminghama, osnovan 2002. godine, čine Tom Smith (vokal/gitara), Chris Urbanowicz (gitara), Russell Leetch (bas gitara) i Ed Lay (bubnjevi).

Najavljena je cijena ulaznica od 140 kuna (160 na dan koncerta).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije