Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Edinovi sugrađani u čudu, šuška se da više nije sa Sanelom nego s novom djevojkom

Foto: RTL
1/12
04.12.2021.
u 10:52

- Mi vam to ništa ne znamo. Gledali smo ga na televiziji, ali uživo ga nismo imali priliku vidjeti. On vam ipak radi u autosalonu u predgrađu. Možda je samo stvar toga što sam ja dosta starija od njega pa ga nisam ni mala priliku nigdje sresti. I mi smo se pitali, je li ih uopće netko i vidio u šetnji - kazala je o svom sugrađaninu Larisa iz Bihaća.

Do kraja ovogodišnje sezone showa "Brak na prvu" ostale su još dvije epizode, a gledatelje najviše koji su parovi ostali zajedno i nakon snimanja.  Edin Bešić (33) i Sanela Novljaković (38) nisu bili upareni na početku eksperimenta, no na kraju su se zaljubili. No, premda su govorili kako je njihova ljubav prava, na kraju čini se nisu ostali zajedno. 

- Mi vam to ništa ne znamo. Gledali smo ga na televiziji, ali uživo ga nismo imali priliku vidjeti. On vam ipak radi u autosalonu u predgrađu. Možda je samo stvar toga što sam ja dosta starija od njega pa ga nisam ni mala priliku nigdje sresti. I mi smo se pitali, je li ih uopće netko i vidio u šetnji - kazala je za 24 sata o svom sugrađaninu Larisa iz Bihaća. 

O Edinu nisu puno željeli pričati ni njegove kolege u autosalonu.

- Nažalost, ne smijem ništa govoriti. Hvala vam na interesu, ali zbog ugovorne obaveze s RTL-om, ni moji kolege, a ni ja, ne smijemo ništa pričati - kazao je Edin koji na društvenim mrežama objavljuje samo fotografiju iz teretane. Na njegovom profilu nema zajedničkih fotografija sa Sanelom, niti joj je objavio neku posvetu. Stoga se sve glasnije šuška da Sanela i on nisu više zajedno, te da je već pronašao novu ljubav. 

VIDEO: Glumac Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: 'Netko je stavio pravi metak u pištolj' 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mislimdakleznam
13:06 05.12.2021.

Kako vam nije jasno da se neke stvari ne mogu objaviti, jer te u tom slučaju netko može tužiti. To nema veze ni s faksom ni sa poštenjem. Nitko vas ne prisiljava da nešto čitate niti pratite. Toliko.

ZO
zoranos
09:53 05.12.2021.

A recite dal drugi kandidati imaju slike sa svojim parovima :)? Radite senzaciju, jer zbog ugovora ne smiju imati slike sve dok emisija ne završi. Pa čak Vam niti na njegovom poslu nisu htjeli reći ništa. Baš ono izmišljate i radite konstrukcije kako bi manipulirali ljudima! I to jekao neko novinarsvo??? To su Vas učili na faksu???

JP
josip.pivar11
13:49 04.12.2021.

Pa zar se može očekivati ozbiljnost i ustrajnost od ljudi koji se prijavljuju u takve emisije? Život je ipak nešto ozbiljnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije