Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Edin je donio odluku o odvažnom koraku koji će utjecati na njega i Sanelu: Ne znam naslućuje li išta

Brak na prvu
Foto: RTL
1/8
22.11.2021.
u 15:39

Po svemu sudeći i druga sezona ovog RTL-ovog showa završit će na sličan način kao prva u kojoj su se Adam i Goga zaljubili iako su ih prvotno stručnjaci spojili s drugim partnerima.

Ljubav između Sanele i Edina u showu "Brak na prvu" iz dana u dan je sve veća, a razvoj cijele situacije i osjećaji koje mu Sanela uzvraća ohrabrili su Edina da se odvaži na novi korak u njihovoj kratkoj vezi. Naime, Edin je odlučio zaprositi Sanelu.

- Ako Bog da, namjeravam je zaprositi čim prije! Ne znam da li naslućuje što joj spremam i što imam u planu, ali da se vidim s njom u životu – definitivno da - priznao je Edina za RTL. Taj plan namjerava ostvariti u večerašnjoj emisiji, a dok on razrađuje planove oko savršene prosidbe ostali kandidati će provesti posljednji romantični izlazak u eksperimentu prije donošenja konačne odluke – hoće li ostati zajedno ili se razilaze nakon emisije.  Bernard će priznati Gordani nešto što joj nikad dosad nije rekao, a past će i prvi poljubac između Ivone i Kristijana! 

„Nisam se uopće nadala da bi se nešto tako moglo dogoditi i da ćemo na kraju ispasti kao Goga i Adam. Nikad u životu mi se ovo nije dogodilo. Leptirići su prisutni 0-24“, rekla je Sanela nedavno i  dodala kako joj je sad drago što s Jasminom nije krenulo u drugom smjeru.

Sanelu su ljubavni stručnjaci ovog braka spojili s Jasminom, ali od početka ovog eksperimenta bilo je jasno kako su njih dvoje dosta različiti i iako su se oboje trudili što bolje upoznati i pružiti šansu braku, nisu u tome uspjeli, a Sanela je u međuvremenu počela razvijati osjećaje prema Edinu. Po svemu sudeći i druga sezona ovog RTL-ovog showa završit će na sličan način kao prva u kojoj su se Adam i Goga zaljubili iako su ih prvotno stručnjaci spojili s drugim partnerima. Ovaj par sada je u sretnom braku i očekuju drugo dijete.

VIDEO Branko Đurić Đuro: Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije