Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubi redatelja

Ecija Ojdanić pozirala u badiću pored supruga, pratiteljica joj poručila: 'Ne bi ti škodio koji kilogram više'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
04.08.2022.
u 11:06

"Kad te muž barkom vozi na predstavu…Život je predivan", napisala je glumica u opisu objavljene fotografije na kojoj je pozirala u narančastom kupaćem kostimu.

Glumica Ecija Ojdanić (48) aktivna je korisnica društvenih mreža preko kojih komunicira sa svojim brojnim pratiteljima. Ojdanić često objavljuje fotografije privatnih trenutaka, a ovog puta objavila je fotografiju sa suprugom Robertom Orhelom kojeg ne viđamo često u javnosti. Glumica i redatelj pozirali su na barci dok su putovali prema otoku Ugljanu na kojem je Ecija gostovala s predstavom Vla Vla Vlajland cabaret. 

"Kad te muž barkom vozi na predstavu…Život je predivan", napisala je glumica u opisu objavljene fotografije na kojoj je pozirala u narančastom kupaćem kostimu. 

"Blago tebi", "Divno", "Kao curica", pljuštali su komplimenti, a jedna od pratiteljica Eciji je uputila i jedan savjet. "Oprosti, ali koji kilogram više ne bi škodio!", poručila joj je. 

Inače, Ecija je s Robertom u braku od 2009. godine, a zajedno imaju i sina Jakova. Iz prijašnjeg braka s Antom Viljcem glumica ima i kći Cvitu. 

-Najbolja odluka koju sam donijela u proteklih 10 godina je davanje druge šanse ljubavi s mojim sadašnjim suprugom Robertom koji je dao prijeko potrebnu količinu ljubavi i sigurnosti koja svakoj ženi treba - kazala je Ecija u jednom od intervjua za Večernji list. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Komentara 4

TM
trade_mark
11:36 04.08.2022.

svašta, kad ljudi u godinama misle da su još uvijek tinejdžeri.

NE
neberemed
11:31 04.08.2022.

kakva je to nekad butrica bila,posebno divne noge je zračila,a sad joj listovi skoro ko butine u obujmu,katastrofa.

BO
Bojans
08:43 07.08.2022.

Ni jedan kilogram joj ne treba. Nije ona seljanka za oranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije