Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prioriteti se moraju poštovati'

Ecija Ojdanić pokazala kako provodi Badnjak: 'Prvo trčanje, pa frizer, pa onda kužinavanje'

Foto: Instagram
1/9
24.12.2021.
u 19:58

Glumica je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da je bila na jutarnjem trčanju te screenshot iz aplikacije koji pokazuje da je pretrčala skoro 20 kilometara.

Glumica Ecija Ojdanić (47) sa svojim je pratiteljima na Instagram profilu podijelila kako je provodi Badnjak. Ojdanić je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da je bila na jutarnjem trčanju te screenshot iz aplikacije koji pokazuje da je pretrčala skoro 20 kilometara. „Prvo trčanje, pa frizer, pa onda kužinavanje. Prioriteti se moraju poštovati“, napisala je te dodala da je ove godine njezin kulinarski doprinos samo simboličan. Ona će, kako je napisala, pripremiti jednu sirovu tortu i božićne zvjezdice te domaće njoke s umakom od repova škampi. Ostatak božićne trpeze pripremit će njezina svekrva za Badnjak te njezina majka za Božić. Glumica je dodala i hashtag 'lako tako' nakon što je opisala svoje planove.

Podsjetimo, Ecija redovno vježba, a često svojim pratiteljima to i pokaže. Nedavno je objavila kako je subotnje jutro iskoristila kako bi pretrčala 25 kilometara. „Subota je dan za špicu. Naša špica je trajala 25 kilometara“, napisala je tada pored fotografija. Dodajmo da glumica osim trčanja vrijeme provodi i u teretani što često objavljuje an društvenim mrežama, kao i obiteljske fotografije.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao: 'Tko ih j*ebe'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije