Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumačke kolege

Ecija Ojdanić oduševljeno pokazala s kim snima: 'Susret pred kamerama nakon punih osam godina'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/18
23.10.2023.
u 16:20

Uz Žarka Radića već uigranoj glumačkoj postavi u četvrtoj pridružili su se Fabijan Pavao Medvešek, kao i Nataša Janjić koji će donijeti nove obrate i dodatno uzburkati već uzavrelu atmosferu u Zaglavama

Nova TV započela je jesensku shemu s pravim televizijskim spektaklom, a prema impresivnim rezultatima gledanosti, popularna domaća dramska serija 'Kumovi' još je jednom osvojila naklonost publike te potvrdila status najboljeg i najgledanijeg TV sadržaja. Nova sezona i nove epizode oduševljavaju gledatelje, a jedna od glumica koju gledamo u njoj je i Ecija Ojdanić (49). 

Ecija je sada otkrila da joj se na setu 'Kumova' pridružio i kolega i jedan od omiljenih domaćih glumaca Žarko Radić (73).

VEZANI ČLANCI

- Radni tjedan je započeo najbolje moguće cik zore, s ovim vječnim šarmerom i divnim kolegom. Susret pred kamerama nakon punih osam godina - napisala je glumica pored zajedničke fotografije koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

Inače, Ecija u 'Kumovima' glumi Mirjanu Bogdan, Zlatanovu majku, bivšu Aljošinu curu iz mladih dana i Vinkovu bivšu simpatiju. Sama vodi gostionu uz pomoć sina jedinca – Zlatana. Sretno je neudana, što potiče mnoge tračeve i teorije u selu. Ne zna se tko je Zlatanov otac, ali sva nagađanja su davnih dana izgubila žar jer Mirjana nije netko tko se pravda nit' polaže račune, ikome. Ta će tema opet oživjeti kad se u mjesto vrati Aljoša, Mirjanina velika ljubav iz mladih dana. Obožava sina i on joj je centar svijeta.  Sa svima u mjestu je u dobrim odnosima. 

Drag joj je stari Stipan Macan, a i ona njemu. Mirjana je topla, praktična, s nogama čvrsto na zemlji. Okretna i otvorena u komunikaciji, ali i vrlo realistična u procjenama i očekivanjima, kako od ljudi tako od života. Moglo bi se reći i da je nekad i pretjerano zabrinuta. Mirjana naime stalno pokušava predvidjeti i unaprijed spriječiti probleme. Nije po naravi pesimistična, voli ljude, samo je život nije mazio. Mlada je ostala bez roditelja, s puno mlađom sestrom, a uskoro je i sama postala majka, što ju je brzo naučilo da se ne zanosi. 

1/45

Uz Žarka Radića već uigranoj glumačkoj postavi u četvrtoj pridružili su se Fabijan Pavao Medvešek, kao i Nataša Janjić koji će donijeti nove obrate i dodatno uzburkati već uzavrelu atmosferu u Zaglavama.

Podsjetimo, najiščekivanija serija ove godine – domaća dramska serija 'Kumovi' koja i u 2022. i u 2023. nosi titulu najgledanije domaće serije u Hrvatskoj, apsolutni je prvak televizijskog programa. Zgode i nezgode omiljenih Zaglavljana iz Kumova nastavljaju oduševljavati publiku, a da ih je publika s nestrpljenjem dočekala, svjedoče i podaci gledanosti. Novi nastavak serije početkom rujna prikovao je gledatelje uz male ekrane, pa je tako premijerna epizoda bila najgledaniji sadržaj na TV-u na cijelom danu, a ostvarila je 36% udjela u gledanosti. U prosjeku je svaku minutu epizode gledalo preko 442 tisuće gledatelja, a epizoda je dosegnula preko 664 tisuće gledatelja. U istom terminu emitiranja, Kumovi su od prvog sljedećeg konkurenta bili duplo gledaniji, za čak 110%.

VIDEO Prošlo je deset godina od tragične smrti Dolores Lambaše, tu večer iznenada je promijenila planove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije