Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila se

Ecija: 'Ono kad samom sebi nećeš priznati da su neke stvari krenule u krivom smjeru'

Foto: Instagram
1/8
17.03.2020.
u 16:39

Bivša voditeljica na Instagramu je podijelila neka svoja razmišljanja o koronavirusu.

Bivša voditeljica Ecija Ivušić na Instagramu je podijelila fotku iz Miamija koja je nastala prije tri, četiri godine, te je u opisu napisala poduži post o situaciji s koronom i njezina trenutačna razmišljanja o pandemiji.

"Znaš ono kad se konstantno malo po malo svađaš s dečkom/curom, pa stalno nešto okrećeš na šalu što ti nije po volji i samom sebi nećeš priznati da su neke stvari krenule u krivom smjeru. Ili kad skužiš da posao koji radiš ne želiš raditi idućih 5 godina, pa ga po danu guraš kako znaš, a u glavi svaku večer radiš worst case scenarios, i radiš plan B, pa C, pa ne spavaš do 5 i nisi više sposoban ni za plan A kako spada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znas ono kad se konstantno malo po malo svađaš s dečkom/curom, pa stalno nešto okrećeš na šalu šta ti nije po volji i samom sebi nećeš priznati da su neke stvari krenule u krivom smjeru. Ili kad skužiš da posao koji radiš ne želiš raditi idućih 5 godina, pa ga po danu guraš kak znaš, a u glavi svaku večer radiš worst case scenarios, i radiš plan B, pa C, pa ne spavaš do 5 i nisi više sposoban ni za plan A kak spada. 🤯 E tako se nekako ja ovih dana nosim s koronom. Samo što ovog puta nije fokus na moj privatni mikrosvijet i ovo nema domet prekida ili otkaza, nego globalnih prekida veza i recesije. Ovo je slika iz Miami-ja otprije 3,4 godine. Nije neka reprezentativna. Ni po prikazu i doživljaju Miamija, niti mene. Ali sam na njoj bila ful hepi. Taman smo bili došli s cjelodnevnog sunčanja na Miami beachu i malo sam zasjela dok sam čekala sendvič. Lampice su tu jer je bilo par dana poslije Nove godine, a bilo je ljeto. Moje ljeto. Jedino godišnje doba koje priznajem. Mislim da sam doslovno u tom trenutku shvatila da bi mogla tamo živjet. Bez beda. Trebala sam opet ić u Miami sad krajem travnja. Evidentno pa ne idem. Kao što nitko ne ide nigdje, sve je otkazano i čitav svijet je na holdu. Btw ovo nije post- bu hu “nisam išla u Miami zbog korone” nego razmišljam- što ako se, ne daj Bože još više ovo sve izjalovi pa za par mjeseci budemo stavljali #tb postove iz parka ili s radnih mjesta. Ne mogu. Stvarno ne mogu ni mislit... A bitno je da ni ne moramo. Jer fokus je na sad i odmah. Nije se otkazala ljudskost, nego privremeno ljudski kontakt. Nisu se otkazale veze, razgovori i prijateljstva. Zatvorila su se, i to samo privremeno mjesta gdje smo te kontakte održavali. Nisu nam otkazana putovanja. Imamo knjige za to. Čak nam nitko neće zabraniti ni pjesmu i to javnu, jer, hej- gle Italiju. Glavno od svega ipak je da nije otkazana briga i ljubav jednih prema drugima, a pogotovo nada. Sve još šljaka kako spada, samo nas je korona malo podsjetila da usporimo svi skupa i razmislimo što je bitno u našem mikro, a i svijetu općenito. A to je ono što najčešće nemamo uslikano i neće ići na tb post. To su trenuci screenshotani u glavi. 👉🏼 (nastavak u komentaru ispod posta)

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

 

E tako se nekako ja ovih dana nosim s koronom. Samo što ovog puta nije fokus na moj privatni mikrosvijet i ovo nema domet prekida ili otkaza, nego globalnih prekida veza i recesije" započela je objavu Ecija.

Napisala je kako je odabrala baš ovu fotografiju jer je tada bila jako sretna, te da je tada shvatila da bi tamo mogla živjeti. Otkrila je da je putovanje u Miami ove godine otkazala.

"Trebala sam opet ići u Miami sad krajem travnja. Evidentno pa ne idem. Kao što nitko ne ide nigdje, sve je otkazano i čitav svijet je na čekanju. Btw ovo nije post- bu hu “nisam išla u Miami zbog korone” nego razmišljam- što ako se, ne daj Bože još više ovo sve izjalovi pa za par mjeseci budemo stavljali #tb postove iz parka ili s radnih mjesta. Ne mogu. Stvarno ne mogu ni mislit..." stoji u objavi.
Za kraj je dodala i neka pozitivna razmišljanja koja je poželjela podijeliti s prijateljima.

"Nije se otkazala ljudskost, nego privremeno ljudski kontakt. Nisu se otkazale veze, razgovori i prijateljstva. Zatvorila su se, i to samo privremeno mjesta gdje smo te kontakte održavali. Nisu nam otkazana putovanja. Imamo knjige za to. Čak nam nitko neće zabraniti ni pjesmu i to javnu, jer, hej- gle Italiju. Glavno od svega ipak je da nije otkazana briga i ljubav jednih prema drugima, a pogotovo nada. Sve još šljaka kako spada, samo nas je korona malo podsjetila da usporimo svi skupa i razmislimo što je bitno u našem mikro, a i svijetu općenito. A to je ono što najčešće nemamo uslikano i neće ići na tb post. To su trenuci 'screenshotani' u glavi. 
Večera za stolom, zezanje pred tv-om, čak i male svađice koje povezuju, ne razdvajaju. Sve ono što radimo u ljubavi, čak i kad toga nismo svjesni. Čuvajte mi se ljudi, čuvajte druge, pogotovo starije, ljubite bližnje i ona trenutna bitna- #stayhome." zaključila je Ivušić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije