Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se dogodilo?

Dunja iz 'Ljubav je na selu' iznenadila priznanjem o Danielu: Lagao mi je

Foto: RTL
1/5
06.02.2020.
u 22:45

Dunja kaže kako farmer Daniel nije bio iskren prema njoj i više nisu u kontaktu

Jedanaesta sezona showa "Ljubav je na selu" odvijala se izvan Hrvatske jer su farmeri koji ove sezone bili Hrvati iz dijaspore.

Zanimljivih situacija bilo je kod farmera Daniela Granje iz Ekvadora jer se kod njega pojavila Dunja Cvenić i priznala je da se njih dvoje već neko vrijeme dopisuju. Naime, nakon što su njegove kandidatkinje Tanja, Maja i Ivana odbile s njim otići na romantično putovanje, Daniel je pozvao Dunju.

Njihovo romantično dopisivanje na kraju ipak nije završilo romantično. Dunja je saznala da joj Daniel nije baš govorio istinu o svom odnosu s ostalim kandidatkinjama. 

- Daniel i ja više nismo u kontaktu. Predstavio se kao drugačija osoba, kao u nekom drugačijem filmu i baš mi se svidio, ali razočarala sam se kad sam shvatila kakav je - ispričala je sada Dunja za RTL. Rekla je kako se s Danielom dopisivala preko interneta i kroz dopisivanje stekla je dojam kako je Daniel dobra i draga osoba i zato je pristala upoznati ga pred kamerama.

- Mislila sam da je jako dobra osoba, a lagao mi je od početka - rekla je Dunja. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Agnimella
Agnimella
00:28 07.02.2020.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na -- BredHot.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije