Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoguća emisija

Duh Malnarove emisije i dalje je prisutan, ali humor je drugačiji

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/4
07.11.2018.
u 20:05

Na Z1 televiziji gledamo treću sezonu "Nemoguće eMisije" koju uređuje i vodi Denis Kršek.

Treća sezona emisije "Nemoguća eMisija" startala je na Z1 i u novoj sezoni opet gledamo poznata lica iz proslavljene "Noćne more" koju je godinama vodio i uređivao Željka Malnar.

Laky, Jajan, Remzo, Darijan, Ramo, Tarzan, Anđa i neki novi likovi odazvali su se pozivu urednika Denisa Kršeka.  Denis nam objašnjava kako je duh Malnarove emisije i dalje prisutan, ali koncept koji je on osmislio ipak je nešto drugačiji. Emisija se i dalje tradicionalno, emitira subotom od 23.30 sati i gledatelji se i dalje mogu uključiti u emisiju svojim pozivima.

- Ekipa je ista kao i u prethodne dvije sezone, Vesna Kljajić i ja radimo razgovore s gostima, a to su i političari i glumci i ostale javne osobe. Emisija je sada drugačija u odnosu na vrijeme kad je Malnar to radio, moramo malo više paziti na određene stvari. Emisija je drukčija jer smo Željko i ja sasvim drugačije energije - priča nam Kršek. Nije planirao uhvatiti se voditeljske palice, ali nakon što su pregovori s drugim voditeljima propali pristao je biti ispred kamere. 

- Tim mi je najvažniji i odnosi među svima nama koji radimo emisiju su mi najbitniji i mislim da se na ekranu i vidi ta sloga među nama - kaže voditelj.

Dodaje kako nema problem što se emisija i dalje uspoređuje s "Noćnom morom".

- Nemam nikakvih problema s tim, dapače uvijek i ističem da je Malnar pokretač toga svega jer to je kultna emisija i imam čast što nastavljam to. Ne imitiram Željka niti to želim i mi se dobro zezamo, humor je malo drugačiji onog u Malnarovoj emisiji i prilagođen je današnjem vremenu - objasnio je Kršek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije