Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolest

Dramatični trenuci za R. Williamsa: Ruka mi je bila oduzeta

Robbie Williams
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
14.12.2017.
u 15:41

Pjevač je u rujnu morao otkazati koncerte zbog bolesti, a liječnici su tada otkrili kako je Robbie imao manje krvarenje u mozgu.

Robbie Williams u rujnu je otkazao nekoliko koncerata zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje je imao i zbog kojih je boravio na odjelu intenzivne njege. 

Glazbenik je sada prvi put opisao o čemu se točno radilo. - Lijeva ruka mi se oduzela i slina mi se neprestano stvarala oko usta. Glava me neprestano boljela i nisam mogao disati - ispričao je Robbie i dodao kako su mi liječnici nakon koncerta u Zürichu kojeg je održao 02. rujna rekli kako ne smije nastaviti s turnejom.

Kad se vratio u London liječnici su obavili pretrage i ustanovljeno je kako ima manje krvarenje u mozgu. - Odmah su me poslali na intenzivnu njegu. Ležao sam  u krevetu i bio sam pun cjevčica - prisjetio se Robbie svojih sedam dana provedenih u bolničkoj postelji.

- Bio sam zbunjen i uplašen. Liječnici su me neprestano nadzirali i tih sedam dana nisam smio primiti nikoga u posjetu, čak ni suprugu i djecu. Nakon izlaska iz bolnice promijenio je životne navike i sada vježba jogu i pilates, a umjesto sporta i reality showova sada prati emisije o zdravoj hrani. 

Robbie Williams
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije