Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Drama za vrijeme doručka: Suze, bijes i šokovi na farmi!

Foto: RTL
1/4
03.10.2019.
u 17:26

Podsjetimo, Srećko je pripremio tulum na kojem su Antonija i Marijana upoznale njegove prijatelje, a zabava je bila vrlo opuštena.

Približava se dan kada će farmeri morati odlučiti tko na farmama ostaje i odlazi na romantično putovanje, a tko putuje kući. Baš zbog toga, večeras će farmerica i farmeri svoje preostale odabranice i odabranike odvesti na izlete i u četiri oka pokušati doznati što misle o njima i o vremenu provedenom na njihovim farmama.

Marijana će Srećku i Antoniji prirediti pravu jutarnju dramu, no Srećko neće biti fasciniran njezinim ponašanjem, pa će Marijana završiti u suzama. Daniel će Maji otkriti što uistinu misli o njoj, a Tanja će ostati šokirana njegovim izjavama.

U Australiji će Jack preuzeti kontrolu i odvesti Anu na plažu te joj iskreno reći što očekuje, a hoće li mu ona uzvratiti, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Podsjetimo, Srećko je pripremio tulum na kojem su Antonija i Marijana upoznale njegove prijatelje, a zabava je bila vrlo opuštena. Prema Antonijinu mišljenju čak i preopuštena, jer joj se nije svidjelo Marijanino ponašanje. Naime, njena suparnica je u jednom trenutku skinula farmeru košulju, što se Antoniji nije nimalo svidjelo. 

Marijana je, s druge strane, odmah na početku rekla da će se sada kristalizirati koja se od njih dviju farmeru više sviđa. Ubrzo je Srećko to razjasnio. "Antonija mi se sviđa više nego Marijana. Više me zanima kako je ona, a ne što Marijana izvodi", rekao je kanadski farmer. Dodatno ga je oduševilo kada je Antonija izrazila želju da joj Srećko pokaže svoj auto. 

"Auti su velik dio mog života. Super mi je što je to zanima", rekao je Srećko, koji je u garaži iskoristio trenutak nasamo sa svojom zlatnom djevojkom i poljubio je. 

"Htio sam je poljubiti pa sam to i učinio", rekao je Srećko sa širokim osmijehom, a taj je čin pomeo Antoniju s nogu. 

"Sretna sam! Srećko i ja smo kliknuli, ljudi! Jako sam sretna", rekla je Antonija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije