Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri godine veze

Dragan iz 'Ljubav je na selu' opet je solo: Nisam više s Monikom, javila mi je da ima drugog

27.10.2021.
u 19:10

Njihova ljubavna priča nije uvijek bila idilična i Dragan na početku nije htio brzo ući u vezu s Monikom jer je htio biti sto posto siguran u svoje osjećaje, ali Monika je od početka bila sigurna u svoje osjećaje.

U desetoj sezoni showa "Ljubav je na selu" upoznali smo farmera Dragan Ljeljaka iz Velikog Obljaja kod Gline koji se tijekom showa zbližio s Monikom Benković iz Karlovca. Nakon showa često su se družili zajedno i putovali i vladala je idila među njima i iako nisu živjeli zajedno koristili su svaku priliku kako bi se vidjeli. Njihova ljubavna priča ipak nije potrajala i prekinuli su nedavno.

- Monika i ja smo prekinuli prije nekih mjesec dana. Javila mi je da je našla drugoga i da je sretna. Tužan sam jer sam mislio kako je to to, no očito nije bilo. Mnogo smo toga prošli zajedno, ali život ide dalje. Ponovno sam slobodan - rekao je Dragan za RTL. Njihova ljubavna priča nije uvijek bila idilična i Dragan na početku nije htio brzo ući u vezu s Monikom jer je htio biti sto posto siguran u svoje osjećaje, ali Monika je od početka bila sigurna u svoje osjećaje. U finalnoj epizodi nisu potvrdili svoju vezu.

- On je u kontaktu s puno cura koje su bile u showu, tko zna tko mu je zaista cura - rekla je Monika tada, a u samoj završnici ovaj par se na kraju ipak poljubio i tako je počela njihova romansa koja je trajala tri godine. Monika je nakon showa rekla kako joj je ovo iskustvo promijenilo život i da to nije ni slutila kada se prijavljivala, a upoznala je i brojne nove prijatelje i uživala u zajedničkim druženjima.

VIDEO Alec Baldwin na filmskom setu pucajući iz rekvizita ubio direktoricu fotografije i ranio redatelja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije