Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportsko izdanje

Dotjerana Žanamari Perčić pokazala kako vježba, u prvom planu bujni dekolte: 'Apsolutno sjajna, odlično izgledaš'

Foto: Instagram
1/9
14.11.2022.
u 21:02

Perčić je pozirala u ružičastim tajicama i sportskom grudnjaku s prorezom na bujnom dekolteu, a u prvom planu našli su se i trbušnjaci i utegnute noge.

Pjevačica Žanamari Perčić (41) u posljednje vrijeme ne izlazi iz teretane, a svoju liniju dovela je do savršenstva zahvaljujući tjelovježbi.

Žanamari se ponovno javila iz teretane, a pratitelje je oduševila novim fotografijama i odjevnom kombinacijom na koju pazi čak i kada ide vježbati.

Perčić je pozirala u ružičastim tajicama i sportskom grudnjaku s prorezom na bujnom dekolteu, a u prvom planu našli su se i trbušnjaci i utegnute noge.

-Žanamari u svom prirodnom staništu- napisala je uz objavu a ubrzo su se javili brojni pratitelji i uputili joj komplimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

''Jako si fit", "Kako izgledaš ovako predivno svaki put", "Fantastično izgledaš", "Brutalna si mi", "Apsolutno sjajna", ''Savršena'', ''Top'', ''Sjajno'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Žanamari je nedavno pokazala lice bez trunke šminke nakon tretmana SkinPena. Riječ je o tretmanu koji potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuje izraženost ožiljaka, strija, hiperpigmentacije i bora.

Nakon uspješnog tretmana, Žanamari se pohvalila izgledom svoje kože te je pokazala kako izgleda ''u prirodnom izdanju'', a pratitelji su se složili da izgleda sjajno.

Pjevačica je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provode u teretani. Nedavno je o tome progovorila i u intervjuu.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa- ispričala je Žanamari.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Ključne riječi

Komentara 4

HR
Hrast
23:12 14.11.2022.

Jesam li ja zastarjeo ako mislim da slike golotinje koju promovira samo srozavaju te osobe koje to rede? Čovječe predivna si, ali u nekim stvarima treba uživati samo tvoj suprug, a ne cijeli svijet. I u krajnjoj liniji što kada ti dijete krene u školu krenu mu pokazivati tvoje golišave slike? Po meni danas što sve promoviraju na Instagramu u smislu zgodnog tijela, je dvije riječi - moderna prostitucija.

DI
Diesel
22:10 14.11.2022.

U civiliziranom svijetu takve ne pustaju na trening, to odmah istjeraju van.

DU
Deleted user
22:40 14.11.2022.

Gospođa se dobro drži! Žanamari i Nives Celzijus, pronađi razliku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije