Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOMENE

Doris Pinčić otkrila po čemu bi voljela da njena djeca pamte djetinjstvo

Doris Pinčić
Foto: Instagram
1/7
15.12.2020.
u 07:00

- Jedna od stvari za koje bi voljela da im ostanu pri vrhu uspomena iz djetinjstva je to koliko smo čitali.  U knjige i dobru hranu mi nikad nije žao uložiti pa tome nastojim naučiti i njih, napisala je Doris pokraj fotografije

Doris Pinčić na Instagramu je podijelila fotografiju sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom i pratiteljima otkrila kako ima obožava čitati.

- Jedna od stvari za koje bi voljela da im ostanu pri vrhu uspomena iz djetinjstva je to koliko smo čitali.  U knjige i dobru hranu mi nikad nije žao uložiti pa tome nastojim naučiti i njih, napisala je Doris pokraj fotografije na kojima čita svojoj djeci koju je dobila u braku s Borisom Rogoznicom. 

Foto: Instagram screenshot

Fotografija je odmah dobila skoro 4000 lajkova, a pratitelji su joj poručili da je "malo takvih kao što je ona". 

Doris Pinčić
1/9

Podsjetimo, za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Nakon što su fotografije njezinih ozljeda dospjele u javnost brojni obožavatelji voditeljici su poželjeli brz oporavak.

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
07:11 15.12.2020.

O evo je opet.

MI
mikimaus1111
08:19 15.12.2020.

Došao sam na članak samo da čitam komentare hahah. Vjerujem kao i većina :D

GE
geler203
08:30 15.12.2020.

Jutro svima. Jest malo kasno ali vrijeme je za nahraniti orangutana. Što bih mogao doručkovati? Malo čaja, paštete, kruha ili špeka i luka a možda ipak jaja na oko. Ma ne jaja na oko to previše boli dok ih navlačim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije