Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojmovi iz Cannesa

Doris Pinčić ostala bez teksta kada je vidjela Jane Fondu

doris pinčić (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
26.05.2012.
u 10:00

Zvijezda \"Larina izbora\" na Filmskom festivalu u Cannesu bila je najmlađa glumica

Zvijezda "Larina izbora" vratila se s Filmskog festivala iz Cannesa gdje je hotel dijelila s "kućanicom" Evom Longorijom

– Osjećala sam se kao hollywoodska diva. Oduševio me glamur koji se kod nas ne može doživjeti – prisjetila se Doris Pinčić (23) festivala u Cannesu. Zvijezda "Larina izbora" na Filmskom festivalu bila je najmlađa glumica pa su se, kaže, svi čudili kako je unatoč mladosti dobila priliku družiti se s hollywoodskim zvijezdama. – Raspitivali su se o jadranskoj obali pa sam ih pozvala na ljetovanje – veli "Lara". Iako na crvenom tepihu nije imala tremu, bilo ju je strah da ne padne pred fotografima, a fascinirala ju je Jane Fonda.

– Predivna je i graciozna. Ikona! – kaže Doris. Ona i kolega Filip Juričić u hotelu su odsjeli s Evom Longorijom i Evom Herzigovom. Slobodno vrijeme iskoristila je za razgledavanje Cannesa. Najviše joj se svidjela stara gradska tržnica i masline koje su je podsjetile na Dalmaciju.

– Tata mi je rekao: A gdje će seljak, nego na pijacu – zaključila je Doris.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lacković
10:58 26.05.2012.

a ko je ta da ide u cannes, još jedna jelena perčin.

OB
-obrisani-
14:48 26.05.2012.

tako dosadne i glupe serije još nisam vidio samo se prijeti policijom u njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije