Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro joj stoji

Doris Pinčić ima novu frizuru, a komentari se nižu: 'Tko je ova mlada dama?'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/14
07.10.2020.
u 17:58

Omiljena voditeljica mnogih gledatelja pred malim ekranima, Doris Pinčić, odlučila se na blagu promjenu frizure koja nije promakla fanovima.

Svojim uvojcima rekla je 'zbogom' te je kao i mnoge žene odlučila svoju kosu popeglati, ali i izvući niz pramenova svjetlije nijanse. Zbog takve promjene frizure, pratiteljima na društvenim mrežama omiljene voditeljice Doris Pinčić nije promaknulo udijeliti komplimente.

"A tko je ova mlada dama", "Kraljica", "Lijepa curica", Slatka k'o med", Super ti je ova frizura", Uvijek lijepa i dobra", Stvarno cool i elegantno", samo su neki od komentara brojnih obožavatelja ispod slike na njezinom Instagramu gdje pozira s novom frizurom na bijelom stepeništu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Da se odlučila na ovakvu promjenu baš i ne čudi jer frizura poput ove sve je češći izbor mnogih dama. Naime, uz novu duljinu kose i izostanak valova, sada je skoro plavuša, iako je godinama prepoznatljiva po tamnijim tonovima od toga.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Doris je nedavno izazvala val komentara nakon što su gledatelji primijetili na njezinim koljenima ogrebotine usred emitiranja emisije "Dobro jutro, Hrvatska". Sve je to bila posljedica neobične nesreće pada s motora tijekom snimanja njezine emisije u vlastitoj produkciji, a kasnije je obznanila da je sve u redu i da ju ništa ne boli.

1/10

Voditeljica je snimala na Ižu novi video za svoj projekt "Kuhinja babe Eve" i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: "'Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih', rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem." 

 



 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:17 07.10.2020.

Daj Doris jesi tolkko glupa dati se ljudi ismijavaju na svaki tvoj izlazak u medije..

MA
Mary5
21:18 07.10.2020.

Bolje receno , cirkus dama

MA
majstorsmora
18:41 07.10.2020.

Aaaaaa....dosta vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije