Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJAM, NJAM!

Donosimo vam recept za ekskluzivan doručak koji je svaki dan jela princeza Diana, zdrav je i bogat hranjivim tvarima

Foto: Pa/Pixsell
1/15
02.08.2025.
u 07:00

Ako želite barem na trenutak ući u ulogu člana kraljevske obitelji, onda za vas imamo recept za doručak koji je skoro svaki dan jela nikad prežaljena pokojna princeza Diana.

Princeza Diana i danas je neprežaljena i nikako zaboravljena od cijelog svijeta! Bila je princeza naroda, ali i svojevrsna modna ikona. Svi se sjećamo njezinih modnih kombinacija, pokretala je nove trendove i svi su doslovce ludjeli za njom. Još i danas ostala je kao najomiljenija članica kraljevske obitelji, a kada je riječ o kuhinji i jelima koje je obožavala, ni tu se nije izdvajala posebno od ostalih. Omiljenih doručak princeze Diane otkriven je gotovo 30 godina nakon njezine tragične pogibije - a riječ je o super zdravom doručku koji danas vole, vjerovali ili ne - i brojni influenceri.

Prema riječima njezina bivšeg kuhara Darren McGradyja, Diana je voljela jesti zobene pahuljice namočene u soku od naranče. Prvi je put to jelo probala na jednom putovanju u Švicarskoj 1990.-tih godina. U videozapisu podijeljenom na njegovom YouTube kanalu, bivši kraljevski kuhar Darren rekao je kako je ovo jednostavan i obilan doručak te da ga je Diana jela često u Kensingtonskoj palači.

Riječ je o doručku koji je zdrav i pun proteina te hranjivih tvari, a što je svakako i veliki razlog zašto su mnoge poznate osobe poludjele za njim. U nastavku vam donosimo i recept:

FOTO Evo koliko se Lidija Bačić zapravo promijenila! Ranije je izgledala potpuno drukčije
1/38

Sastojci: 1 šalica zobenih pahuljica, 1 šalica svježeg soka od naranče, 1 šalica grčkog jogurta, 1 žličica meda, malo cimeta (po želji), pola crvene jabuke, sok jednog limuna, 1 šalica svježih borovnica, pola šalice tostiranih oraha.

Recept ide ovako: Dodajte sok od naranče zobenim pahuljicama, promiješajte, pokrijte prozirnom folijom i ostavite u hladnjaku preko noći. Umiješajte grčki jogurt, med (po ukusu) i sok od limuna. Naribajte jabuku i dodajte zobenim pahuljicama te promiješajte. Dodajte polovicu borovnica i promiješajte. Žlicom stavite u posudu za posluživanje i ukrasite preostalim borovnicama i orasima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije

Kupnja

Pretplata