Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM TV

Donosimo vam popis najpopularnijih premium TV kanala koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

A1 Xplore TV
Foto: A1 Hrvatska
19.09.2019.
u 13:04

Nema goreg nego kada se cijela obitelj okupi na kauču ispred TV-a, a ništa zanimljivo na programu. Da bi izbjegli te neugodne situacije, važno je odabrati prave pakete.

Odabir TV kanala nikada nije jednostavan zadatak, sigurno ste se našli već u toj situaciji. Prije odabira mislite da vam trebaju samo najosnovniji kanali, a kada se bacite u detaljnije proučavanje ponude, shvatite da ipak želite puno više od Osnovnog paketa. I taman kada mislite da ste odlučili, ostali ukućani vam poremete planove s crtićima koje neće moći gledati, raznim telenovelama i onim nekim TV kanalom kojeg susjedi imaju i koji je baš super. Crtić prije i čekanje vremenske prognoze poslije Dnevnika su daleka prošlost, danas očekujemo puno više sadržaja i zabave, ali i mogućnosti koje nam nova tehnologija pruža. Kako onda odabrati paket koji će zadovoljiti sve ukućane? I koji su uopće najpopularniji TV kanali koje danas možemo gledati unutar paketa koji se nude?

PlanetSport
Bilo da pratite domaće ili omiljene europske nogometne klubove, UEFA Liga prvaka je poslastica koja čak i povremene pratitelje nogometa može cijelu večer prikovati uz ekrane. PlanetSport je nositelj prava za emitiranje UEFA Lige prvaka te ove sezone donose 120 utakmica uživo na male ekrane. Osim toga, tu je još i otprilike 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka, magazina i ostalih popratnih emisija, a sadržaj je dostupan u HD kvaliteti. Osim utakmica najvećih europskih nogometnih klubova, tu je još pregršt sportskog sadržaja pa će ljubitelji sporta doći na svoje.

Preporuka: odaberite Top paket (kombinacija PlanetSport i Proširenog paketa) i uživajte u 120 utakmica Lige prvaka po sezoni!

Filmovi
HBO je postao sinonim dobrih filmova i serija, a karakteristična uvodna špica se ljeti može čuti iz svakog doma kada su prozori navečer otvoreni. S više od 150 filmskih naslova mjesečno uključujući i premijere, tu su i najpopularnije svjetske serije, koncerti te kontroverzni dokumentarci. HBO emitira najuspješnije serije današnjice, a neke od njih su Carstvo poroka, Sluškinjina priča, Černobil i naravno, Igra prijestolja. I kao šećer na kraju, HBO program emitira 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima i ne sadrži reklame.

Preporuka: HBO Premium paket je idealan za sve filmoljupce i one željne najnovijeg sadržaja. Hit serije, filmski blockbusteri i crtići donose zabavu u vaš dom u svako doba dana (i noći)!

Za svakog ponešto
Poslastica za sve one koji vole dodatan i raznovrstan izbor programa i sadržaja je Prošireni paket. Vrhunska produkcija, adrenalin i najpopularnija muzika u kombinaciji s HD rezolucijom i najnovijim sadržajem će zadovoljiti sve uzraste , od djece koja će sve informacije upijati kao spužva do odraslih koji jedva čekaju „odmoriti mozak“ nakon napornog radnog dana. Za ljubitelje glazbe tu su Stingray audio TV kanali uz koje zabava nikad ne prestaje.

Preporuka: Prošireni paket jer ovakav sadržaj zaslužuje kristalnu sliku koja će na trenutak dati dojam kao da ste na safariju, u Hollywoodu, na Campu Nou ili da kuhate s nekim od najpoznatijih kuhara.

Dječji paket
Da, nije dobro pustiti da djeca cijelo vrijeme budu „zalijepljena“ za ekrane, bilo da je TV, tablet ili mobitel. Još je važnije da dok konzumiraju taj sadržaj, vi možete biti sigurni da je prilagođen njihovoj dobi, te ih možete bez brige pustiti da gledaju crtiće i serije jer ovi pažljivo birani sadržaji potiču djecu da svakodnevno otkrivaju i nauče nove stvari.  Dostupan je raznolik opseg programa, od umirujućeg i uspavljujućeg sadržaja pred spavanje, do omiljenih likova poput Dora istražuje, Psića u ophodnji, Kuharice kiflice i Najboljih u letu, a vama samo preostaje odrediti koliko ćete provoditi vremena s djetetom pred TV-om.

Preporuka: Dječji paket s kojim vaši klinci mogu istraživati svijet životinja, inspirirati se za nove avanture, iako se radi samo o odlasku na drugi kraj parkića, i učiti o empatiji i zdravim navikama koje će ih pratiti do kraja života.

A što ako nisam doma cijelo vrijeme?
Za razliku od nekada, u današnje vrijeme ne morate biti pred televizorom točno u vrijeme kada počinje neka emisija ili film nego možete „premotati“ i pogledati nešto što je emitirano do 3 dana unatrag, pauzirati dok idete po kokice ili snimiti željeni sadržaj kada niste kod kuće kako bi ga gledali kad vama odgovora i sve to potpuno besplatno. No, Premium tv sadržaj nije rezerviran samo za velike ekrane, s napretkom mobilnih telefona i tableta dobili smo zaslone na kojima jednako možemo uživati u omiljenim serijama, filmovima i ostalim programima.

S A1 Xplore TV na raspolaganju vam je više od 30 TV kanala u svakom trenutku, bilo da ste zapeli u staroj vikendici s CRT televizorom ili idete autobusom na drugi kraj države i to bez trošenja internetskog prometa za vrijeme gledanja. Sport, dječji sadržaj, muzika, dnevna događanja, , HD kvaliteta i interaktivne usluge poput snimalice pretvaraju vaš uređaj u medijsku stanicu s kojom ćete brzo zaboraviti da niste doma. I da, osim PlanetSport kanala s Ligom prvaka, cijeli niz HBO hitova i ostalih filmskih i dječjih naslova u obliku besplatne videoteke, uključen je u A1 Xplore TV pretplatu.

Sadržaj omogućio A1 Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije