Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak period

Donna Vekić otvoreno progovorila o prekidu i otkrila što joj je bilo najteže

Foto: Instagram
1/8
24.02.2020.
u 15:37

Lijepa tenisačica je u intervjuu rekla kako joj je bilo teško preboljeti prekid, no sada tvrdi, ima više vremena za prijateljice i obitelj.

Tenisačica Donna Vekić progovorila je o svojoj vezi s kolegom Stanislasom Wawrinkom. Lijepa tenisačica je u intervjuu za časopis Cosmopolitan rekla kako joj je bilo teško preboljeti prekid, no sada tvrdi, ima više vremena za prijateljice i obitelj. 

'Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim, oni iz tenisa, znali su da smo Wawrinka i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana. No, danas kada se osvrnem na to razdoblje, moram priznati da je bilo teško. Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. No, najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine. Kada se prisjetim svega što mi se događalo, shvaćam da sam bila dijete te da je velika razlika imaš li osamnaest ili dvadeset tri', kazala je Vekić i naglasila:

'Sigurno mi nije bilo lako, ali odlučila sam svu tu energiju usmjeriti na tenis, a to mi se na kraju višestruko vratilo. Konačno imam više vremena i za svoje frendice i obitelj.'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VB
vbk
17:59 24.02.2020.

čuj ovu cajkušu , priča o poštenju !! .....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije