Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema milosti

Odbili upoznati djecu Donalda Trumpa, a onda ih dočekao šok!

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.03.2017.
u 13:40

Liam Payne, bivši član benda kaže kako ih je jednom prilikom Trump izbacio iz hotela u New Yorku i to samo zato što se dečki nisu htjeli upoznati s njegovom djecom

Rollacoaster Magazine Liam Payne, bivši član grupe One Direction, u razgovoru za Rollacoaster Magazine otkrio je jedan zanimljiv detalj vezan uz njegov  bivši bend i aktualnog predsjednika Amerike. 

– Trump nas je jednom izbacio iz hotela. Nećete vjerovati što je bio razlog! Nije nam dopustio da ostanemo u hotelu jer se nismo htjeli upoznati s njegovom djecom – ispričao je Liam.

Trump je menadžera One Directiona zatražio da se njegova djeca upoznaju s članovima benda.

– Mi smo to odbili i onda je Trump ljutito usred noći nazvao našeg menadžera i naredio nam da napustimo hotel. Menadžer ga je zamolio da nam dopusti da iz hotela izađemo neopaženo kroz neki od tajnih izlaza, ali Trump je to odbio i usred noći smo se našli na ulicama  New Yorka bez smještaja – prisjetio se Liam. 

>>Kako je Ivanka Trump zabila nož u leđa ocu Donaldu

>>Tko je Tiffany Trump - kći koja živi u sjeni starije braće i sestre

Komentara 9

DU
Deleted user
14:15 17.03.2017.

Ovo je postalo neprobavljivo. Morat ćete izdržati pet dugih godina, pa se koprcajte.

DU
Deleted user
14:23 17.03.2017.

Fake news

ST
stomugromova
14:42 17.03.2017.

Kad je to bilo i koliko ima tih sa retroaktivnim sjećanjem ? Halucinacije idu skupa sa narkoticima,a ovi su ih se nauživali.Neoliberalne fašističke medije treba resetirati,skupa sa njihovim retardiranim vlasnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije