Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh

Mia Negovetić u Americi snima pjesmu s gitaristom One Directiona

Zagreb: Koncert Mie Negovetić u punoj dvorani Vatroslava Lisinskog
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
16.03.2017.
u 13:49

Mijin tata Igor za Novi list je rekao da je Mia u Ameriku došla na poziv brojnim producnetskih kuća koje su oduševljene njenim talentom

Mia Negovetić, talentirana 14-godišnja Riječanka trenutno boravi u Americi gdje je došla na poziv  Universal Music, Atlantic Recordsa i Sony musica jer ih je oduševila svojim glazbenim talentom, piše Novi list.

Mijin tata Igor ispričao je da je Mia oduševila producente glazbenih kuća koje surađuju sa zvijezdama poput Ariane Grande i Zare Larsson. 

Pobjednica RTL-ovog showa "Zvjezdice" i dobitnica Večernjakove ruže ostvarila je i suradnju s gitaristom popularnog benda One Direction Danom Richardsom. 

Dan se na Instagramu pohvalio da snima s talentiranom Mijom, a obožavatelji su izrazili nestrpljenje i jedva čekaju čuti pjesmu koju je Mia snimila s gitaristom One Directiona.

Mia ovo nije prvi boravak u Americi. Naime, mlada glazbenica je prije godinu dana sudjelovala u showu NBC-a “Little Big Shots”, kojem je producentica Ellen DeGeneres, i u kojem je otpjevala Beyoncein hit "Listen".

 

 

Laying down some killer vocals with @mia.negovetic and button wizard @mrpsimmonds #BalboaStudios

A post shared by TheDanRichards (@thedanrichards) on

 

>>Bolje od originala: Mia Negovetić još jednom oduševila izvedbom, ovaj put otpjevavši hit Christine Aguilere

>>Mia Negovetić rastopit će najljepšim božićnim evergreenom, obradom vječnog Franka Sinatre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije