Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18 GODINA MLAĐA

Don Juan glazbenog svijeta i poznati preljubnik čeka dijete s mlađahnom manekenkom

Robin Thicke s djevojkom
Foto: Instagram
18.08.2017.
u 09:58

Slavu je stekao 2013. godine megahitom koji nikako niste mogli propustiti

Slavu je stekao 2013. godine megahitom koji nikako niste mogli propustiti – Blurred Lines, u suradnji s Pharrellom Williamsom i T.I.-om. Riječ je, naravno, o Robinu Thickeu.

U kontroverznom spotu prepunom golotinje slavu je stekla i prelijepa manekenka Emily Ratajkowski.

Unatoč brojnim optužbama kako spot degradira žene, Thicke je ponavljao kako ne vidi u njemu ništa sporno, a odobrenje za snimanje dobio je i od svoje tadašnje žene, Paule Patton. Par je zajedno bio 21 godinu, a u tom razdoblju dobili su i sina.

No bračna sreća nije bila dugog vijeka zbog brojnih preljuba i afera.

 

"Caught me a Marlin!"

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on

Thicke se naposljetku skrasio s 18 godina mlađom manekenkom s kojom čeka drugo dijete.

April Love Geary, 22-godišnjakinja, i 40-godišnji pjevač novog člana obitelji očekuju na rođendan Thickeova pokojnog oca Alana.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:45 18.08.2017.

Štono bi se reklo onako pučki a ipet fino, jako me zabolje ona stvar za to svoje bjelosvjetskih ispraznika. Zar bi nam njih dvoje trebalo, kao, biti uzor? Ma dajte nas, prosimo lijepo, najte drbati. Nije nam još vrana popila mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije