Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala obline

Jennifer Lopez proslavila 53. rođendan videom koji je zapalio društvene mreže: 'Najljepša žena na svijetu'

Jennifer Lopez
Foto: Press Association/PIXSELL
1/13
26.07.2022.
u 10:44

Zgodna pjevačica na svom je Instagram profilu objavila video za novu kampanju svog brenda J.Lo Body u kojem se skinula te pokazala svoje zanosne obline i trbušnjake, a nova objava u kratkom je roku skupila nekoliko stotina tisuća lajkova i brojne komentare.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez još je jednom dokazala kako su godine za nju samo broj. Naime, Jennifer je u nedjelju proslavila 53. rođendan i tim povodom objavila je video koji je zapalio društvene mreže. 

Zgodna pjevačica na svom je Instagram profilu objavila video za novu kampanju svog brenda J.Lo Body u kojem se skinula te pokazala svoje zanosne obline i trbušnjake, a nova objava u kratkom je roku skupila nekoliko stotina tisuća lajkova i brojne komentare.

''Kakvo tijelo'', ''Divna'', ''Tako izgleda 53'', ''Diva'', ''Najljepša žena na svijetu'', ''Obožavam te'', ''Savršenstvo'', ''Kraljica'', ''Boginja'', ''Srušila internet'', ''Najbolja'', ''Sretan rođendan ljepotice'', samo je dio komplimenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Podsjetimo, Jennifer i glumac Ben Affleck (49) nedavno su se vjenčali u Las Vegasu nakon što je slavni par obnovio svoju romansu nakon gotovo 20 godina, objavili su u nedjelju mediji.

New York Post objavio je da je na uvid dobio dozvolu za vjenčanje okruga Clark u državi Nevada podnesenu u subotu koja pokazuje da su Lopez i Affleck vjenčani. TMZ, internetski portal koji prati slavne osobe, također je objavio vijest.

Affleck i Lopez, glamurozni par popularno prozvan "Bennifer", ponovno su se spojili prošle godine nakon gotovo 20 godina. Zaručili su se u travnju ove godine, a sada su konačno i izrekli sudbonosno 'da'. U javnost curi i sve više informacija o samom vjenčanju, a neke od njih objavljene su i na društvenim mrežama. 

- Nosila sam haljinu koju imam već jako puno godina. Čuvala sam ju i čuvala i konačno sam ju odjenula na dan mog vjenčanja, otkrila je Jennifer u videozapisu koji je objavio njezin stilist i frizer Chris Appleton.- Osjećaj je nevjerojatan, jako sam uzbuđena - dodala je Lopez odjevena u elegantnu, ali i jednostavnu bijelu haljinu. 

Početkom 2000-ih Jen i Ben bili su par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, s njegovim i njezinim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom za Lopez. No vjenčanje su 2003. iznenada prekinuli i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije