Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vjenčali se Domagoj Vida i Ivana Gugić. Pogledajte galeriju!

Vjenčanju u crkvi Uznesenja Marijina i i sv. Peregrina nazočili su brojni prijatelji para, ali i Vidini kolege iz reprezentacije. Najsretniji uzvanik sigurno je bio njihov dvogodišnji sin David.
16. lipnja 2017. u 18:11 28 komentara 61016 prikaza
Domagoj Vida i Ivana Gugić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/22

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije i kijevskog Dynama Domagoj Vida (28) vjenčao se danas u Umagu s Ivanom Gugić (23), nakon četiri godine veze. Vjenčanju u crkvi Uznesenja Marijina i i sv. Peregrina nazočili su brojni prijatelji para, ali i Vidini kolege iz reprezentacije. Najsretniji uzvanik sigurno je bio njihov dvogodišnji sin David.

Sezona vjenčanja Ovi estradni parovi odabrali su lipanj za svoje savršeno vjenčanje

Inače, par se upoznao 2013. u jednom zagrebačkom klubu. Ivana je bila Miss Universe Hrvatske, a kako je izjavila, kod Domagoja ju je najviše privukla njegova iskrenost. 

Domagoj Vida i Ivana Gugić
1 / 22
Vjenčanje Domagoja Vide i Ivane Gugić
Domagoj Vida OTRČAO U ZAGRLJAJ Domagoj Vida veliku pobjedu proslavio strastvenim poljupcem sa svojom Ivanom kraljica trudna dva mjeseca Kraljica Hrvatske i Domagoj Vida očekuju prvo dijete Domagoj Vida SJAJNA FORMA Domagoj Vida zabio u novoj pobjedi kijevskog Dinama
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Bubalamala:

    Udala se za njega zato jer je iskren !

  • DOBARDAN:

    Nekada dok je još bilo nekakvih vrijednosti bjelina je bila samo za djevojke, po mogućnosti djevice. Danas se i nakon tri rastave vjenčavaju u bjelini.

  • adan:

    Zanimljivo, u pravilu ovi koji imaju u nogama više nego u glavi žene manekenke ili bivše misice.One,kao slučajno sve zaljubljene u nogometaše.Ima li koja da se udala za ..strojobravara ili poštara(zdravog, mladog i zgodnog)