Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5 NA SELU

Domaćica osvojila maksimalni broj bodova, a gledatelji je napali: 'Ne zna ni jaja ispeći bez tuđe pomoći'

Foto: RTL
1/9
14.12.2022.
u 08:28

- Točno se vidi, da je to radila profesionalna osoba, a ne amater! Sve je to bilo odradeno previše školski. Ona još nije ni počela kuhati, već je pobijedila, napisala je gledateljica

U sinoćnjoj  epizodi 'Večere za 5 na selu' kandidate je u Rovinjskom Selu ugostila turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana.  Domaćica je otkrila da ne voli ribu i da bez mesa ne bi mogla živjeti pa je gostima pripremila mesni jelovnik - predjelo naziva Šareni cvijet, glavno jelo Krava pase travu i desert Kremasti zalazak sunca. Predjelo je oduševilo goste - divili su se i izgledu i okusu, glavno je jelo također dobro prošlo, kao i desert tako da je domaćica dobila najviše ocjene i zasjela na prvo mjesto.

No, gledatelji su je na društvenim mrežama nastavili kritizirati, smatrajući da kako ne bi napravila ovako dobru večeru bez tuđe pomoći.

Smatraju kako od početka kalkulira, pa je zato u prvoj emisiji dala osmicu. 

- Točno se vidi, da je to radila profesionalna osoba, a ne amater! Sve je to bilo odradeno previše školski. Ona još nije ni počela kuhati, već je pobijedila, napisala je gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Ne zna ona ni dvoje jaja ispeći bez tuđe pomoci.. A večera je do sada sto puta viđena, ništa ekstra, smatra druga gledateljica. 

- Jedno je ako ti netko pomogne i oguli ti 3 kg. krumpira, očisti luk ili opere suđe, ali kad ti neko napravi dekoraciju, ispeče biskvit...napravi umak...To više nije tvoja zasluga nego je to prevara, oštar je bio gledatelj. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Domaćica je dvolična osoba, zaključila je jedna gledateljica. 

VIDEO Grdović stigao u Dohu, vatrenima uputio posebnu poruku, a otkrio i što im priprema nakon utakmice

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije