Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korak do vjenčanja

Dolores Lambaša potvrdila da će Josip Radeljak opet postati otac

dolores
Igor Kralj/Pixsell
31.05.2010.
u 18:03

Najkontroverzniji par Hrvatske na zimu će dobiti svoje prvo dijete, a vezu će, najavljuju, uskoro ozakoniti tajnim vjenčanjem. Dolores Lambaša, jasno je, brzo se snašla u obitelji Radeljak

“Neočekivano lijep dan. Sretna!”, napisala je Dolores Lambaša na svom profilu na Facebooku i pokrenula lavinu komentara u kojima su prijatelji i poznanici njoj i njezinu partneru Josipu Radeljaku čestitali na sretnoj vijesti te je pozvali da im otkrije trebaju li kupovati ružičastu ili plavu odjeću. Iz tih se redaka lako moglo zaključiti – Dolores je trudna!

Intimno vjenčanje

Glumica je ubrzo obrisala većinu poruka jer, kako je napisala poslije, Facebook nije mjesto na kojem želi spominjati “svoju obiteljsku sreću”, ali i da je “njezini najmiliji slobodno mogu nazvati”. Pod dirljivu, svojim prepoznatljivim stilom napisanu poruku potpisala se kao – Dolores Radeljak. Promjena prezimena dala je naslutiti da se glumica s odmora u Švicarskoj vratila s prstenom na ruci. Dodavanje prezimena voljenog Dikana bilo je provociranje javnosti, ali i najava da će u dokumentima zaista uskoro pisati drugo prezime.

Spremna za majčinstvo

– Josipovo i moje vjenčanje bit će upriličeno daleko od očiju javnosti, u potpunoj intimi – potvrdila nam je skorašnji odlazak pred matičara.

Na taj veliki dan, nastavlja, žele izbjeći “primitivni, uvredljivi senzacionalizam kojim se mediji već dulje vrijeme koriste kada je o njima riječ”. Iako je i ovaj put sama pokrenula zanimanje medija objavom statusa s početka teksta na najvećoj internetskoj društvenoj zajednici, Dolores nam je napomenula da joj nije bila namjera taj dio svoje sreće podijeliti s javnosti.

– Doista sam htjela barem ovaj najemotivniji dio svoje sreće zadržati samo za sebe i svoje najmilije, ali nekorektnošću nekih pojedinaca iz medija to mi je uskraćeno – kaže 29-godišnja glumica, koja se za ulogu majke već pripremila brinući se za Lanu Radeljak, kćer svoga 38 godina starijeg partnera. Da će Josipu zaista uskoro roditi dijete, Dolores je potvrdila i rekavši da apelira na novinare da njezino dijete bude pošteđeno medijskog pritiska.

Ključne riječi

Komentara 20

FI
fićo
21:27 31.05.2010.

ali dok se to bude moglo ovako od oka ustanovit Dikan ce vec biti tri metra ispod zemlje

Avatar andro_livi
andro_livi
21:59 31.05.2010.

Ne znam cemu toliko zlobe i nevjerice? Radeljak je dovoljno zreo da zna da otac dijeteta nije onaj tkoji ga pravi, vec onaj tkoji ga hrani. :)

OB
-obrisani-
20:41 31.05.2010.

Milinoviću zar nije zabranjeno zakonom doniranje oplođene jajne stanice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije