Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMI U SF HORORU

Dolores Lambaša postala majka i supruga kemičara

Dolores Lambaša
23.10.2010.
u 22:19

Glumica utjelovljuje u SF filmu “Tumor” supruga znanstvenika kojeg glumi Vladimir Tintor uloga njihova sina pripala je mladom glumcu Karlu Iveziću. Redatelj filma je Tomislav Štefanac

Nakon dugo vremena Dolores Lambaša opet je stala pred kamere, i to u SF filmu “Tumor” redatelja Tomislava Štefanca koji se jučer počeo snimati u Zagrebu. – Vladimir Tintor utjelovljuje mog supruga s kojim se borim za život našeg sina kojeg glumi Karlo Ivezić. Tragedija se desi kad nam sin strada pogreškom moga supruga. To mi je prva uloga majke – pohvalila se Lambaša priznajući kako joj nije bilo nimalo lako odvojiti se od zaručnika Josipa Radeljaka i njegove kćeri Lane. Kaže kako se tek sada osjeća potpuno ispunjenom i poslovno i obiteljski. Njezin partner i dobar prijatelj Vladimir Tintor otkrio je i zanimljive detalje radnje.

– Glumim znanstvenika koji radi pokuse s hranom. Eksperiment se iznenada otme kontroli i ljudi se otruju tom hranom. Grozna je stvar što je i moj sin igrom slučaja pojeo tu hranu – objasnio je Tintor.

Komentara 6

MA
maraprica
16:55 24.10.2010.

Bajkoviti web shop ženskih krpica! http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Duchkas/159983577349194?v=app_4949752878&ref=mf

SA
sargu123
23:17 23.10.2010.

Opet se piše o toj gaduri ! Jel to Driskan naručio članak ?

KR
kreont
07:13 24.10.2010.

Baš dobro neka se snima neka se nešto radi u hrvata. Bez obzira na njen privatni život koji je potkovan novinarskom neinventivnošću i željom krvi i boli a ne dobrih vijesti ona je jako dobra glumica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije