Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Dolores Lambaša: Nisam diplomirala, od toga me dijeli još samo jedan ispit

– Bilo bi u redu da položim još taj ispit u proljeće. Prije dvije godine zbog egzistencije nisam mogla ispuniti te obaveze, ali nadam se da ću se do proljeća bolje organizirati jer, hvala Bogu, i dalje imam puno posla – kaže 28-godišnja Dolores.
02. prosinca 2009. u 16:04 8 komentara 99 prikaza
dolores
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Nisam diplomirala, do diplome mi nedostaje položiti ispit iz scenskog pokreta na koji sam bila spriječena izaći zbog obaveza u Hrvatskome narodnom kazalištu – priznala je Dolores Lambaša koja je posljednje dvije godine tvrdila kako je diplomirala.

Da još uvijek nije ušla u svijet akademski obrazovanih građana objavio je jedan naš dnevni list kojem je tu informaciju potvrdio profesor Joško Ševo izjavom kako Dolores fali nekoliko ispita do diplome.

Ispit polaže na proljeće

– Tužiti ću tu novinarku jer već duže vremena koristi medijski prostor kako bi blatila moje ime. Ja znam da su profesora Ševu sigurno uhvatili na prepad i da nije rekao to što su mu stavili u usta. On je izvrstan profesor koji, kad me vidi, uvijek mi da čvrgu po glavi i kaže: "Pa, Lambaša, daj više taj jedan ispit" – objasnila je glumica čiji se posljednji  ispit na akademiji poklopio i sa prekidom petogodišnje veze sa 56-godišnjim glumcem Ivom Gregurevićem. Iako je i sada pretrpana poslom, čvrsto je odlučila ovo proljeće dovesti kraju svoj studentski život.

– Bilo bi u redu da položim još taj ispit u proljeće. Prije dvije godine zbog egzistencije nisam mogla ispuniti te obaveze ali nadam se da ću se do proljeća bolje organizirati jer hvala Bogu i dalje imam puno posla – kaže 28-godišnja Dolores kojoj ruže cvjetaju i na poslovnom planu i privatno u vezi sa Josipom Radeljakom Dikanom.

Udaja na Mauricijusu

Prsten koji je prije tjedan dana zablistao na ruci lijepe glumice opet je dao povoda medijima za nagađanje kako će ovom paru uskoro zazvoniti svadbena zvona i to na Mauricijusu gdje su se vjenčali Radeljak i njegova bivša supruga Vlatka Pokos.

– Molila bih medije da  mi jave kad me udaju, da i ja znam za to, a prsten na ruci je jedan lijepi prsten iz plejade mnogih koje imam jer obožavam prstenje i naušnice – sa samozatajnim smiješkom se Dolores osvrnula na temu navodne udaje za Dikana.

Profesor Joško Ševo demantirao je kako j

Profesor Joško Ševo demantirao je kako je za dnevni list izjavio da Dolores Lambaša još nije diplomirala. – Rekao sam da je u interesu akademije i studenata da završe studij, ali nisam rekao da Dolores još nije diplomirala niti sam rekao kako je od diplome dijeli nekoliko ispita – ispričao je Joško Ševo. Dok je Ševo neupućen u to je li Dolores diplomirala, izvori s akademije su prišapnuli kako zgodna glumica još nije završila sa svim obvezama na fakultetu, dok kolege glumci s klase nisu znali odgovoriti na to pitanje.

VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života
  • BrankoH:

    Hoće li se ova titula pisati ispred ili iza titule \"sponzoruša\".? Jer po zakonu se sve prije stečene \"akademske\" titule zadržavaju!

  • -obrisani-:

    OK, razumijem, mora biti umobolnih vijesti o maloumnim ljudima zbog malomnih likova koji to uživaju čitati, ali staviti tu \'vijest\' na top4 događaja je teroriziranje relativno normalnih čitatelja. Maloumnici koje to zanima će te \'vijesti\' pronaći i u skrivenijim rubrikama.

  • fcod:

    ali... meni je ona ružna