Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tata nije u startu bio sretan

Dok se Magic Johnson odmara u Dubrovniku, njegov sin pažnju privlači haljinama i štiklama

Foto: Instagram
1/9
23.06.2021.
u 20:54

EJ privlači pažnju svojim osebujni modnim stilom i najčešće ga se može vidjeti u kratkim suknjama i lepršavim haljinama koje uvijek upotpuni cipelama s visokim potpeticama.

Zvijezda košarke Magic Johnson obećao je lani vratiti se na odmor u Hrvatsku i to obećanje je ispunio i sada uživa u Dubrovniku. Njegov sin EJ nije mu se pridružio na odmoru i ostao je u Los Angelesu gdje su ga paparazzi snimili nedavno u još jednom zanimljivom izdanju. EJ privlači pažnju svojim osebujni modnim stilom i najčešće ga se može vidjeti u kratkim suknjama i lepršavim haljinama koje uvijek upotpuni cipelama s visokim potpeticama.

Foto: Instagram

Svojoj obitelji priznao je da je gay kada je imao 17 godina, a s javnosti je tu informaciju podijelio prije osam godina. Razmišljao je i o promjeni spola, ali je na kraju od tog zahvata odustao ali je u međuvremenu puno brige posvetio svom tijelu i izgubio je puno kilograma. EJ uživa veliku popularnost zahvaljujući i reality showu "Rich kids od Beverly Hills" čiji je sudionik. Magic Johnson nije dobro prihvatio vijest da mu je sin gay, ali mu se brzo ispričao zbog grube prve reakcije i odmah se pomirio sa sinom i jednom prilikom je komentirao kako mu se sviđa sinov modni stil i nema ništa protiv njega. EJ je u jednom intervju kazao kako je on zadovoljan u svojoj koži i sretan.

- Siguran sam u sebe i u ono što želim. Volim svoje tijelo i osjećam se ugodno i mogu biti muževan kada to poželim, a mogu biti i ženstven kada to želim biti i tada nosim haljine i suknje - rekao je EJ.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

Ključne riječi

Komentara 3

VA
valter56
07:28 24.06.2021.

Blago tati....

LI
liliZG
13:02 24.06.2021.

mali je isti stari.

JO
Jonja
12:23 24.06.2021.

Ne privlači on pažnju nego zgražanje i batine....prokleti bolesni sodomi....sve treba pobit javno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije