Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Dok Sabina zavodi Kikija, Danijel planira izbacivanje neprijatelja

Kao pravi vođa konspiracije Danijel je društvancu rekao: "Uglavnom plan G. Tko je sljedeći na tapeti? Koga sada da izbacimo?" Jelena ga je dočekala riječima: "Mi smo anđeli!".
28. ožujka 2010. u 11:44 0 komentara 15 prikaza
Sabina Čedić i Kristijan Rahimovski
Foto: Nova TV

Ovogodišnji farmeri na seoskom imanju tek su tjedan dana, a već su se odlično aklimatizirali na nove životne uvjete te su spremni na prve spletke. Predvodnik konspiracija je Danijel. Okupio je nekoliko sustanara oko sebe, Sabinu, Ellu, Žanu, Jelenu i Branku i prepustio se tračanju. Prvi im je na tapeti bio Kiki, potom Josip, a zatim Elio. Jelena je o spomenutima kazala da su previše povučeni, kao da su u nekom strahu. Daniel je žalio radi gubitka Antonija, potom je tračao Josipa jer je krivo protumačio njegove želje, a naposljetku i Elija, kojeg je nazvao dvoličnim.

Kao pravi vođa konspiracije Danijel je društvancu rekao: "Uglavnom plan G. Idemo dalje u akciju! Tko je sljedeći na tapeti? Koga sada da izbacimo?" To je djevojke nasmijalo, a Daniel je dodao da oni samo igraju otvoreno. Jelena ga je dočekala riječima: "Mi smo anđeli!".

Nešto ranije, Sabina i Kiki su se pohvatali u žaru igre, u kojoj mu je vragolasta prezenterica Golih vijesti čak pokušala skinuti gaće. Sabina je udarcem u međunožje i izjavom da su dečki tako inteligentni i pametni, Kristijanu Rahimovskom uputila poziv na pomalo slobodniju igru. Odmah su se uhvatili hrvati, a Sabina je u žaru borbe Kikiju pokušala skinuti gaće. Ubrzo su u igru uvukli Žanu, Nikol i Jelenu, koje je Kiki zdušno škakljao dok su djevojke vrištale.Daniel koji je sve to promatrao je Kikiju povikao neka Sabinu ostavi na miru. Potom mu je znalački kazao da ženi mora dati da pobjedi.

Ubrzo su se Žana, Sabina i Nikol stale pred Kikijem rastezati i mjeriti svoju gipkost. No Kiki je htio vidjeti je li Sabina škakljiva pa su se ponovno stali natjeravati. Sabina ga je izazivala starim djetinjim Lovi me, lovi me, kupit ću ti novine... U lovice su se zatim upustile i jelena, Nikol i Žana, a Kiki ih je sve uspio uloviti. Što je s njima učinio pogledajte u video prilogu.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.