Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idila nije potrajala

Dok Beckhamovi uživaju na Jadranu njihov sin Romeo (19) prolazi kroz težak period

Foto: Instagram
1/16
12.07.2022.
u 12:20

Romeo je, kako piše Daily Mail, prekinuo trogodišnju vezu s djevojkom Mijom Regan. S društvenih mreža odmah su nestale i sve zajedničke fotografije, a razlog prekida navodno je taj što više nisu mogli podnijeti vezu na daljinu.

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu, legendarni nogometaš David Beckham i njegova supruga, dizajnerica Victoria Beckham trenutno odmaraju na Jadranu, točnije u luksuzom kompleksu Lopud 1483 na otoku Lopudu gdje su nedavno proslavili i 11. rođendan svoje kćeri Harper.

I dok Beckhamovi uživaju u Hrvatskoj, britanski mediji raspisali su se o ljubavnim problemima njihovog 19-godišnjeg sina Romea. Romeo je, kako piše Daily Mail, prekinuo trogodišnju vezu s manekenkom Mijom Regan (19). S društvenih mreža odmah su nestale i sve zajedničke fotografije, a razlog prekida navodno je taj što više nisu mogli podnijeti vezu na daljinu.

Romeo, koji je krenuo očevim stopama, trenutno igra nogomet za Inter Miami II na Floridi, dok je Mia u Velikoj Britaniji. 

- U biti je veza na daljinu uzela svoj danak. Romeo i Mia su divni mladi ljudi, jako se vole i obitelj Beckham voli Miju. Ona nastavlja surađivati ​​s Victorijom Beckham, ali nažalost ona i Romeo više nisu zajedno - rekao je izvor za Daily Mail dodavši da su Romeo i Mia ostali prijatelji. Romeo se o prekidu još uvijek nije oglasio, a pratiteljima se javio tek selfiejem iz stana u kojem uživa dok ostatak obitelji odmara u Hrvatskoj. 

Foto: Instagram
Obitelj Beckham odsjela je na dubrovačkom području, točnije na otoku Lopudu koji je dio Elafitskih otoka i pravi mali dragulj u Jadranskom moru. Kako javlja Dubrovački dnevnik, Beckhamovi su smješteni u luksuznom kompleksu Lopud 1483.  Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt, a ispred kompleksa fotografi su snimili i članove osiguranja koji brinu ne samo o sigurnosti nego i o privatnosti slavne obitelji. 

1/13

Inače, najam luksuznog kompleksa za jedan dan stoji 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.13 izvornih ćelija samostana koji se prostirao na 5000 kvadratnih metara pretvoreno je u pet apartmana za ukupno 10 gostiju s tim da svaka soba nudi vlastitu kupaonicu i pogled na more ili vrt.Gostima je na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

"Smješten na osami, nudi potpunu privatnost, što ga čini savršenim objektom za bijeg uz opuštanje. S prostranim interijerima, mirnim vrtovima i zadivljujućom zbirkom umjetnina, idealan je za odmor s obitelji i prijateljima te duhovno utočište", stoji u opisu resorta. Na vrhu tvrđave nalazi se terasa s koje možete promatrati zalazak sunca, a s nje se pruža panoramski pogled na more, okolne otoke i nacionalni park na Mljetu.

Na imanju se nalazi i umjetnički paviljon Black Horizon, koji, stoji u opisu resorta, spaja umjetnost i arhitekturu. Na paviljonu su radili umjetnik Olafur Eliasson i arhitekt David Adjaye.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Slavni je par ovih dana posjetio restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za njihov dolazak bio je da ih se ne fotografira, što su ugostitelji ispoštovali. Podsjetimo, Victoria i David prije nekoliko dana proslavili su i 23. godišnjicu braka, a tim povodom Victoria se oglasila na društvenim mrežama i suprugu uputila emotivnu poruku. 

"Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smijem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, puno te volim", napisala je slavna dizajnerica koja je u braku s nogometašem dobila četvero djece: sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kći Harper.

Bivšu članicu nekad popularne glazbene skupine Spice Girls David je upoznao davne 1999. godine na utakmici Manchester Uniteda. Četiri godine kasnije zaprosio ju je, a već iduće godine dobili su prvo dijete, sina Brooklyna koji je u travnju ove godine oženio glumicu i bogatu nasljednicu Nicolu Peltz i sve iznenadio uzevši nakon vjenčanja njezino prezime koje sada koristi kao svoje srednje ime.
VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije