Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doris Pinčić Rozognica otkrila tajnu zbog koje se osjeća sjajno!

Braun Silk·expert Pro 5
Foto: Promo
1/5
17.12.2019.
u 16:06

Osjećati se sjajno nikad nije bilo lakše!

Ovog vikenda u zagrebačkom Arena centru, održano je predstavljanje Braunovog najnovijeg IPL uređaja, Silk·expert Pro 5 koji je osmišljen kako bi se uklanjanje dlačica što lakše uklopilo u užurbanu svakodnevicu svake žene. Uređaj je to koji je nedvojbeno odgovorio na glavne zahtjeve u vezi uklanjanja dlačica, u jedinstvenom dizajnu za lako rukovanje i to u udobnosti vlastitog doma.

U sklopu događanja, organiziran je nagradni natječaj u kojem se od sudionica tražio najmaštovitiji odgovor na pitanje kada se osjećaju sjajno. Tako će najkreativnija od njih postati još jedna u nizu zadovoljnih žena diljem svijeta koju su konačno pronašle savršeni način za trajno uklanjanje suvišnih dlačica s lica i tijela čije je ime Braun Silk·expert Pro 5.

Foto: Arena Hospitality Group

Oduševljenje uređajem s posjetiteljima je podijelila i ponosna ambasadorica Brauna, Doris Pinčić Rogoznica, koja je već ranije prepoznala brzinu, sigurnost i učinkovitost njegovog korištenja. Iznimno sretna što je ovih blagdana imala priliku razveseliti dobitnicu, uvjerena kako je ovaj uređaj sve što je potrebno za sreću onih koji se zauvijek žele riješiti neželjenih dlačica!

Provjerili smo glavne značajke Braun Silk·expert Pro 5 koje će rezultirati da se osjećate sjajno u svojoj koži!

  • Prvi na listi svakako je dugotrajni rezultat

Borba sa uklanjanjem dlačica kreće u samom korijenu ciljajući svjetlošću melanin u folikulama dlačica kako bi spriječio korijen da proizvede nove. U roku od samo 4 tjedna** primijetit ćete trajno smanjenje broja dlačica.

  • Ne bojte se! Ovo je najsigurniji IPL tretman

Foto: Arena Hospitality Group

Prekrižite brigu o sigurnosti sa svog popisa jer Silk·expert Pro 5 s pametnom tehnologijom SensoAdapt™ brine za vas te osigurava optimalnu sigurnost zahvaljujući senzorima koji neprekidno očitavaju nijansu kože 80 puta u sekundi.

  • Tretman cijelog tijela samo jednim uređajem.

Braunov Silk·expert Pro 5 ima dodatnu glavu kojom možete precizno tretirati svaki dio tijela, pa čak i ona manja ili zahtjevnija područja poput nausnica ili bikini-zone.

Tko ga ne bi volio!

*Učinkovitost bazirana na kombinaciji veličine prozorčića, brzine i energije. Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

**Testirano na potkoljenicama, pazusima i bikini-zoni nakon tromjesečnog pridržavanja rasporeda tretmana. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije