Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmarali se dva tjedna

Dobili kaznu pa otišli iz Hrvatske: Kralj Instagrama i ekipa uputili se u Grčku

Foto: Instagram
1/15
22.07.2020.
u 19:00

Za vrijeme boravka u Hrvatskoj Dan je svoje djevojke častio večerama, šampanjcima, brčkali su se u jacuzziju, vodio ih u kafiće i častio skupim pićima.

Multimilijunaš Dan Bilzerian dva je tjedna plovio Jadranskom obalom, a čini se kako je raskalašenom odmoru na našoj obali došao kraj. Naime, na svom je Instagram profilu objavio snimku s jahte na koju je napisao: 'U Grčku'. 

1/12

Dan je s ekipom posjetio slapove Krke, a bio je i u Šibeniku, Splitu, na Hvaru te je obišao Lastovo. Osim toga, u Dubrovniku je ekipi priredio posebno iznenađenje, ako i drugim građanima jer je priredio veliki vatromet za prijatelje koji su se zaručili.

Posljednji dan u Hrvatskoj Dan i ekipa iskoristili su za opijanje i pucanje iz topova, a njihova zabava završila je čak i kaznom za jednu djevojku koju je dobila od lučke kapetanije za prebrzu vožnju jet- skijem. 

Foto: Instagram screenshot

Dan se očito za moguće kazne nije osvrtao jer i prije par dana ulovljen da sam vozi jet-ski 100m od obale, na mjestu gdje se nije dozvoljeno približavati bliže od 300m, a za koji postupak je propisana i kazna do 15.000 kuna.

Za vrijeme boravka u Hrvatskoj Dan je svoje djevojke častio večerama, šampanjcima, brčkali su se u jacuzziju, vodio ih u kafiće i častio skupim pićima. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:39 22.07.2020.

Neka ide trosit svoje prljave novce negdje drugdje, mi ih imamo i previse.

Avatar Romell
Romell
20:20 22.07.2020.

A ko je to

HU
Hurem
20:48 22.07.2020.

nek je otišao, i ja bi na njegovom mjestu, kod nas lučka kapetanija NE NAPLAĆUJE KAZNE, kad sam jednog pitala sjedeći na kavi u prijateljskom razgovoru, ako nije tajna, koliko ste kazni napisali ovo ljeto (dok smo sjedili naočigled nas su kršili lokalci i turisti zakon i glisirali uz obalu, drugim riječima, da nije sjedio i pio kavu, mogao je u državni proračun uprihoditi deset hiljada kuna, a plivače ososloboditi straha od glisera), on kaže, pa da budem iskren, ni jednu, mi ne volimo represivni pristup, više na lipo, upozorit, e pa što niste i ovog debila upozorili?!!! a kad odsjeku nekom nogu, onda vi odite umjesto njih u zatvor, zlotvori! jer oni definitivno nisu zaslužili da budu kažnjeni ako se nikog ne kažnjava. a vi dobijate pplaću za posao koji NE RADITE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije