Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne voli ih

Djevojka našeg reprezentativca duge hlače ne nosi ni u prosincu, voli pokazati noge

Foto: Instagram
1/16
05.12.2020.
u 16:50

Potvrdila je to i najnovijom fotografijom koju je objavila. Naime, Đurđević je trenutačno u francuskom gradu Cassisu gdje je pozirala u traper kombinaciji, koju je razbila kožnim prslukom, a sve je začinila bijelim štiklama sa zlatnom petom.

Djevojka našeg nogometaša, Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević poznata je po zanimljivim modnim kombinacijama koje često pokazuje na društvenim mrežama. Atraktivna pravnica svojim modnim stilom oduševljava gotovo svakodnevno svojih 67 tisuća pratitelja. 

Potvrdila je to i najnovijom fotografijom koju je objavila. Naime, Đurđević je trenutačno u francuskom gradu Cassisu gdje je pozirala u traper kombinaciji, koju je razbila kožnim prslukom, a sve je začinila bijelim štiklama sa zlatnom petom

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Zanimljivo je da je i na ovoj fotografiji pokazala gole noge, što često radi u zadnje vrijeme, bez obzira na to što je kraj godine sve bliže, a tempetaure sve niže. 

Podsjetimo, Duje igra trenutno za nogometni klub Olympique de Marseille i većinu godine i Adriana je s njim u Marseilleu gdje je u zadnje vrijeme snimljena i većina njezinih fotografija na društvenim mrežama koje izgledaju kao da su snimljene za naslovnice modnih magazina.  Nedavno je pažnju privukla fotografijom na kojoj nosi dugu bijelu košulju, preko nje sako dok je na glavi imala šešir, a na nogama megapopularne  čizme luksuznog modnog brenda Prada.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sve je začinila zlatnim remenom, no mnogi su primijetili da Adriana  - ne nosi hlače.

 

Ključne riječi

Komentara 6

MK
MKGRA
18:37 05.12.2020.

Prestanite objavljivati te gluposti sponzorusa

DU
Deleted user
17:19 05.12.2020.

Gdje ih samo nađu...?

Avatar turskicobane
turskicobane
19:11 05.12.2020.

Nemogu se prestat čudit većini nogometaša !? Vjerovatno to sve dama financira. Ko Vidina dođe u D. Miholjac za torbicom od 30 000 eura, ljudi nemaju za osnovne potrebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije